На "Пекельній кухні 3" шеф зробив пропозицію учасниці

На "Пекельній кухні 3" шеф зробив пропозицію учасниці

У фіналі за 500 000 гривень будуть змагатися Євгенія Рафаловська та Олексій Нікітін.

Поделиться:

У фінал найгарячішого кулінарного проекту "Пекельна кухня 3" вийшли Євгенія Рафаловська та Олексій Нікітін. Інші дві учасниці залишили шоу зі словами вдячності від шефа. Причому одній з них Мнацаканов зізнався в "особливих почуттях" і зробив пропозицію про роботу.

Домогосподарка, у минулому телеведуча, Анна Андрієнко вибула ще до вечері - вона програла у шаленому кулінарному марафоні. Це кількагодинне випробування на знання страв світової кухні виявилося занадто складним для непрофесійного кухаря.

"Тут справді проект на виживання. І якщо я змогла вижити, то, напевно, я герой, боєць, - сказала на прощання Андрієнко.

А вже після вечері пекельному шефу знову довелося робити вибір. І Арам Мнацаканов прийняв несподіване рішення - він "звільнив" одеситку Ганну Сергієнко, яку вважав найсильнішим кухарем.

"Я хочу, щоб результат був непередбачуваним до останнього тістечка, яке ми видамо. Я вважаю, що рівна боротьба у фіналі буде, якщо учасниками фіналу стануть Євгенія та Олексій", - пояснив шеф.

Натомість Ганну Сергієнко шеф покликав працювати у свій ресторан.

"У Сергієнко є рідкісний дар - відчуття смаку. Вона дуже смачно готує! - говорив під час прощання Мнацаканов. - Аню, ти знаєш, я маю до тебе особливі почуття. Тому у мене є для тебе пропозиція - працювати зі мною у моєму ресторані".

Також на згадку про проект шеф подарував Сергієнко свій кітель.

Хто стане переможцем "Пекельної кухні 3" та отримає 500 000 гривень, дивіться рівно за тиждень, у четвер 11 липня. Початок - о 22:30 на каналі 1+1.