На "Пекельній кухні" пройде "Сліпа дегустація" та конкурс на кращий "хліб"

На "Пекельній кухні" пройде "Сліпа дегустація" та конкурс на кращий "хліб"

Цієї середи на "Пекельній кухні" пройде найцікавіший конкурс в рамках проекту – "сліпа дегустація". Із зав'язаними очима та голосною музикою у навушниках кухарям доведеться визначити продукти, якими їх приго

Поделиться:

Цієї середи на "Пекельній кухні" пройде найцікавіший конкурс в рамках проекту – "сліпа дегустація". Із зав'язаними очима та голосною музикою у навушниках кухарям доведеться визначити продукти, якими їх пригощатиме шеф. Зазвичай ті учасники, які можуть впоратися із цим завданням успішно, залишаються у шоу довше, ніж аутсайдери цього змагання.

Крім того, конкурсантам доведеться застосувати на практиці приказку "Хліб – всьому голова" і показати, чи зможуть вони випекти продукт, який ми кожного дня бачимо на своєму столі. Здивує у цьому конкурсі Андрій Радченко, старання якого оцінить шеф, проте розкритикують колеги.

Заохоченнями на цьому тижні стануть похід до кондитерської та СПА-салону, то ж дівчата матимуть нагоду змінити імідж та освіжити свої зачіски. А ось покарання будуть фізично важкими: спочатку учасникам доведеться руками прати свої кітелі, а потім і проводити дезінсекцію кухонь у справжньому спецодязі. Чи сподобається кухарям ця розвага?

Вечеря виявиться справжнім пеклом, адже на червоній кухні оселилися мухи, які мало не потрапили до готової страви. Хто понесе за це покарання, дізнайтеся вже 22 лютого о 21:15 на телеканалі 1+1.