На ресурси групи 1+1 media повертаються трансляції футбольних матчів

На ресурси групи 1+1 media повертаються трансляції футбольних матчів

Вболівальники побачать матчі за участю п’яти топових українських клубів – «Динамо», «Дніпро-1», «Металіст», «Зоря», «Рух».

Поделиться:

Після тривалої зимової перерви телеканали групи 1+1 media – 2+2, УНІАН – спільно зі спортивним Digital-проєктом FootballHub відновлюють трансляції поєдинків Української Прем’єр-ліги 2022/2023. Вболівальники побачать матчі за участю п’яти топових українських клубів – «Динамо», «Дніпро-1», «Металіст», «Зоря», «Рух».

Так, перший матч київського «Динамо» у весняному сезоні відбудеться вже завтра, 4 березня. «Динамо» зустрінеться з «Інгульцем» на домашній арені київської команди – стадіоні імені Валерія Лобановського. У випадку повітряної тривоги арбітр зупинить матч, а всі присутні на стадіоні перейдуть до укриття.

Сама ж трансляція на телеканалі 2+2 розпочнеться о 14:00, коментуватиме гру – Ігор Циганик. До того ж на Digital-ресурсах медіагрупи буде доступна розширена версія. Зокрема, на FootballHub на вболівальників очікуватиме передматчева студія, прямі включення кореспондентів зі стадіону до початку гри та в перерві за цим лінком. Одразу після поєдинку на YouTube-каналі «ПРОФУТБОЛ Digital» розпочнеться великий післяматчевий ефір з місця події з коментарями гравців і тренерів, що буде доступний за цим посиланням

У неділю, 5 березня, на телеканалі УНІАН та на YouTube FootballHub за цим лінком відбудеться продовження 16 туру УПЛ – матч «Металіст-Рух». Початок гри – о 13:00. На телеканалі УНІАН коментуватиме гру – Олександр Золотогорський, а на FootballHub – Олександр Мельниченко. 

Нагадаємо, що нещодавно команда Мірчі Луческу – «Динамо» Київ – повернулася з Туреччини, де проводила збори та готувалася до другої частини сезону. Наразі «біло-сині» посідають третю сходинку в турнірній таблиці, відстаючи від лідера «Дніпро-1» на 5 пунктів. «Інгулець» знаходиться на 14 позиції. А перший матч УПЛ у цьому році відбувся 27 лютого. У перенесеному поєдинку 6 туру «Олександрія» приймала на домашньому стадіоні харківський «Металіст 1925». Протистояння завершилося нічиєю з рахунком 3:3. 

До слова, всі міжсезонні матчі Динамо, а також багато інших поєдинків українських команд також транслювалися на FootballHub.

Новости по теме