На сцену "Голосу країни" вийдуть футболіст "Динамо", Елвіс Преслі і зірка 90 -х

На сцену "Голосу країни" вийдуть футболіст "Динамо", Елвіс Преслі і зірка 90 -х

У неділю телеглядачі 1+1 побачать третій епізод "Голосу країни. Перезавантаження".

Поделиться:

У неділю телеглядачі 1+1 побачать третій епізод "Голосу країни. Перезавантаження".

Головною інтригою залишається відхід з шоу Святослава Вакарчука. У минулому епізоді наставнику так і не вдалося набрати команду, і він вирішив покинути проект. Чи повернеться зірковий тренер у своє крісло або його місце займе інша знаменитість - побачимо вже на початку програми.

5 цікавих подробиць майбутнього ефір:

1. Ольга Фреймут вирішила стати продюсером

У цій програмі на сцені "Голосу" виступлять відразу 2 чоловічих дуету. Один з них настільки сподобався ведучій Ользі Фреймут, що вона вирішила зайнятися його продюсуванням.

2. Повернення Елвіса Преслі

Один з учасників виступить в образі Елвіса Преслі - його яскрава зовнішність і запальне виконання підкорили зал. За образом Елвіса ховається чоловік, що працює охоронцем, який мріє, щоб його хобі стало професією.

3. Спів за ширмою

Кожен телеглядач відчує себе на місці тренера, коли один з вокалістів сховається за ширмою під час виступу. Що ж змусило учасника приховати своє обличчя від глядачів?

4. Футболісти теж вміють співати

На сцену "Голосу" вийде колишній футболіст: 21-річний хлопець вирішив кардинально змінити профіль. Випускник Академії "Динамо" через травму змушений був піти з футболу, але прийшов на "Голос країни", щоб знайти нову команду і нового тренера.

5. Виступ зірки 90-х

В минулому топова українська співачка, а тепер мати трьох дітей Марина Одольська прийшла на проект, щоб знову почути оплески. Після заміжжя Марина змінила прізвище і сподівається на неупереджену оцінку глядачів і тренерів.

Чого чекати від тренерів проекту? Хто, коли і як натисне на кнопку і змінить чиєсь життя назавжди - дізнаємося в цю неділю, о 21:00 на 1+1.