Нацрада з питань телебачення та радіомовлення створить робочу групу для опрацювання механізму роботи із «чорними списками» Мінкульту

Нацрада з питань телебачення та радіомовлення створить робочу групу для опрацювання механізму роботи із «чорними списками» Мінкульту

Прем’єр-міністр підтримав ідею створення робочої групи для розробки чіткої роботи з «чорними списками».

Поделиться:

Учора, 30 листопада, відбулась робоча зустріч прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з учасниками кіно- та телевізійного ринку України.

Серед іншого, під час зустрічі обговорювалось питання «чорних списків» Міністерства культури та відсутності чіткої системи роботи з такими списками. Прем’єр-міністр підтримав ідею створення робочої групи для розробки чіткого механізму, що зможе забезпечити прозорі правила та загальну доцільність такого процесу. Наразі, учасники зустрічі погодились, що система працює вибірково та непрозоро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 обурений забороною серіалу Свати

«Ми раді, що ситуація зі «Сватами» принаймні стала каталізатором процесів спрямованих на оздоровлення ринку. Ми готові брати активну участь у такій роботі і вже готуємо пропозиції щодо нормалізації цієї сфери. Поки робочу групу не створено, вважаю за доцільне  припинити розширення списку, окрім випадків, коли дії особи напряму загрожують безпеці країни», – прокоментував генеральний директор 1+1 медіа Олександр Ткаченко.

Нагадаємо, 1+1 медіа раніше наголошувала на важливості проведення відкритої дискусії з приводу необхідності визначення чітких критеріїв для прийняття рішень щодо включення певних осіб до «чорних списків». 

 

Новости по теме