Надія Мейхер розповіла про свою нову відеороботу

Надія Мейхер розповіла про свою нову відеороботу

У новому кліпі співачка показала себе іншу

Поделиться:

Українська співачка Надія Мейхер нещодавно презентувала пристрасну і водночас зворушливу відеороботу "Танго возвращения". Виконавиця наголошує, що дуже змінилася, відколи припинила працювати у складі "ВІА-Гри" й у новому кліпі показала себе іншу. Про зміни у творчості, а також про свою маленьку донечку Мейхер розповіла "Сніданку з "1+1".

"Мій новий кліп – це така собі театральна постановка, моновистава. Не як раніше. Ті, хто стежать за моєю творчістю, дивляться мої відео роботи, відчують зміни. Адже тепер кліпи інші. І музика у принципі теж. Звісно, потрібен час, щоб люди остаточно сформували свою думку про ту Мейхер і про цю. Для мене це жінка в абсолютно різних ракурсах. Взагалі – ми жінки різні. І маємо бути такими. Це те, що я хочу донести своїм слухачкам. А ще я хочу, щоб вони розуміли: ми повинні бути сильними, але при цьому маємо лишатися жінками", - сказала Надія, яка зовсім скоро обіцяє потішити прихильників й іншими новими піснями.

Окрім того, Мейхер розповіла про свою донечку, яка щодня дивує і надихає її.

"Вона зараз активно виявляє характер, ходить до дитячого садочку, уже може розказувати віршики, казочки і навіть намагається іноді когось сварити чи вчити, як треба робити, а як – ні".

Більше дізнавайтеся у сюжеті: