Надя Дорофєєва прокоментувала вибуття своєї команди

Надя Дорофєєва прокоментувала вибуття своєї команди

Кожен маленький талант заробляв для своєї команди бали своїми виступами і в додатковому конкурсі "битва за життя".

Поделиться:

Вчора в третьому епізоді національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" на телеканалі "1+1" відбувся перший баттл між командами Наді Дорофєєвої, Володимира Горянського і Насті Каменських за право продовжити боротьбу за перемогу в шоу.

Кожен маленький талант заробляв для своєї команди бали своїми виступами і в додатковому конкурсі "битва за життя". За сумарною кількістю балів в кінці ефіру ведуча Катя Осадча оголосила команду, яка змушена покинути сцену "Маленьких гігантів". Нею стала команда Наді Дорофєєвої: Софія Аль- Хадіді (оригінальний жанр), Галя Дубок (вокал), Дарина Вовк і Сергій Місерва (хореографія ).

"Мені дуже пощастило, що в моїй команді були такі талановиті, веселі та унікальні діти. Ви найкращі! Галя - майбутня суперзірка, Сергій і Даша - танцюристи від Бога, і звичайно - діамант Софія. Вже сумую", - прокоментувала зірковий наставник Надя Дорофєєва.

Крім драматичного моменту прощання з однією з команд, цей епізод "Маленьких гігантів" також запам'ятався щирим виступом учасниці команди Насті Каменських Софії Бондаренко. Дівчинка виконала пісню "Снится сон", яку присвятила своїй загиблій мамі, а також діткам, які живуть в дитячих будинках.

"Я хочу, щоб всі діти, які перебувають у дитячому будинку, вірили і сподівалися, що коли-небудь мама за ними прийде", - зазначила Софія.

Номер до сліз зворушив глядачів і суддів проекту Олену Шоптенко, Юрія Горбунова і Наталю Могилевську, яка два роки тому втратила свою маму.

"Ця пісня прозвучала від імені всіх діток, які живуть без батьків як нагадування про те, що потрібно продовжувати любити, йти далі в надією, з вірою з любов'ю. У мене теж є пісня про маму, і я вірю, що наші мами нас чують. Це пісня твого серця", - прокоментувала Могилевська.

Нагадаємо, в наступному ефірі за право продовжити боротьбу у проекті будуть боротися команди Ірми Вітовської, Володимира Дантеса та Ольги Фреймут.

Дивіться дитяче талант-шоу "Маленькі гіганти" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1".