Наталя Гордієнко показала першу новорічну фотосесію маленької доньки

Наталя Гордієнко показала першу новорічну фотосесію маленької доньки

Перший карнавальний костюм для маленької Лізи було куплено заздалегідь

Поделиться:

Першу новорічну фотосесію своєї маленької Єлизавети українська співачка та зірка першого сезону "Голосу країни" Наталя Гордієнко та її чоловік Павло Черепин вирішли зробити особливою. Саме тому їх немовля, що народилось 18 листопада, перетворилось на Санта Клауса!

Перший карнавальний костюм для маленької Лізи було куплено заздалегідь, та молоді батьки не врахували, що дитина так швидко росте. 

"Загалом цей костюмчик – чи то Санти, чи то маленького гнома – наш тато привіз з Англії, коли маленька ще була в животику. А зараз настав час, ми його вдягли та виявилось, що штанці ледве прикривають коліна, - каже сама молода матуся Наталя Гордієнко, - ну, хто ж знав, що дівчинка у нас величенька народиться – 3 900 кілограмів та 55 сантиметрів! Та й за перші півтора місяці підросла, звичайно".

За словами Наталі, на особливу функціональність костюму вона й не розраховувала, плануючи залиши його на пам'ять, як перше новорічне вбрання  своєї донечки. Ну а поки: фотографуватися досхочу для сімейного альбому та святкувати перший у житті Єлизавети Павлівни Новий рік. Сама співачка Наталя Гордієнко та її чоловік гонщик Павло Черепин збираються провести свято у тісному родинному колі. Та, звичайно, мріють виспатись, як усі молоді батьки.

Фотографіями з маленькою Сантою українська співачка ексклюзивно поділилась з журналом Viva!

Нагадаємо, напередодні пологів Наталя з чоловіком знялись у фотосесії для цього ж видання. А перші фото маленької Єлизавети Гордієнко продемонструвала країні ще з пологового будинку, розмістивши зворушливий запис та знімок на своїй сторінці у мережі Фейсбук.