Наталя Гордієнко познайомилася з учасницями "Голос. Діти"

Наталя Гордієнко познайомилася з учасницями "Голос. Діти"

Сьогодні в рамках промо-туру "Голос. Діти" фіналістка першого сезону шоу "Голос країни" Наталя Гордієнко відвідала Сімферополь, де познайомилась з двома талантливими юними вокалістками. 9-річна Діана Коровнікова та 11-річна По

Поделиться:

Сьогодні в рамках промо-туру "Голос. Діти" фіналістка першого сезону шоу "Голос країни" Наталя Гордієнко відвідала Сімферополь, де познайомилась з двома талантливими юними вокалістками. 9-річна Діана Коровнікова та 11-річна Поліна Югай, учениці гімназії № 25, отримали з рук Наталі спеціальні дипломи учасника проекту, а школа - пам'ятну табличку з написом "Тут навчається учасник "Голос. Діти".

"Цією нагородою ми хочемо відзначити унікальні таланти дітей і той факт, що юні вокалісти вже зробили серйозний крок у своєму професійному розвитку. З 5000 онлайн-заявок, що надійшли на адресу проекту, маленькі співачки увійшли до 500 вокалістів, які успішно пройшли прослуховування у Костянтина Меладзе та потрапили у сотню кращих вокалістів країни. Подібні дипломи та пам'ятні таблички отримають всі 100 вокалістів, які пройшли у шоу, незалежно від того, як вони виступили на сліпих прослуховуваннях", - пояснює команда проекту"Голос.Діти".

Саме музичний продюсер проекту Костянтин Меладзе відзначив талант Поліни і Діани. Дівчатка стали єдиними представницями Сімферополя, що пройшли в шоу "Голос. Діти".

"Це дуже складна робота - оцінювати маленьких вокалістів. Особливо коли вони настільки талановиті, що легко можуть переспівати дорослих популярних артистів. Саме тому ми ставимося до наших юних учасників і оцінюємо їх, як сформованих артистів. Відібрані діти проходять ті ж етапи, що і дорослі вокалісти в "Голосі країни": "сліпі прослуховування", "баттли" і після цього - прямі ефіри", - ділиться враженнями Костянтин Меладзе.

"Успіх дуже важливий в кар'єрі співака. Але хочеться, щоб навіть такі юні вокалісти, як Діана і Поліна, завжди пам'ятали про те, що талант - це, перш за все, результат величезної праці та зусиль. І проект "Голос.Діти" дозволяє це відчути, адже в ньому важливі виключно вокальні дані. Я бажаю дівчаткам успіху і буду з задоволенням спостерігати за їхнім розвитком у проекті, - підтримує Діану і Поліну Наталія Гордієнко.

Нагадуємо, вокальне шоу "Голос. Діти"стартує в ефірі "1+1" 4 листопада. "Голос. Діти"- не заміна вже відомого дорослого формату "Голос країни". Це окремий проект голландської компанії "Talpa" під назвою "The Voice Kids", створений виключно для юних вокалістів. Зірковими тренерами шоу стали популярні українські артисти: Тіна Кароль, Олег Скрипка та LOBODA.

Наставники роблять вибір, сидячи спиною до сцени й орієнтуючись виключно на голос. Цей етап називається "сліпим прослуховуванням". Тренери не бачать учасника, вони слухають тільки його голос. Якщо наставник готовий взяти цей голос до себе в команду і працювати з ним надалі, він розгортає крісло до сцени. Таким чином, тренери сформують три команди по 15 вокалістів. Наступний етап - музичні ринги, де юні артисти зійдуться по троє в вокальних баталіях. І тільки ті учасники, які успішно пройдуть ці випробування, потраплять у прямі ефіри шоу.

Переможець "Голос. Діти" отримає неймовірну нагороду - курс навчання в LA MusicAcademy.

"Це спеціалізований заклад, де дитина під час канікул займається вокалом, записується у студії, працює з відомими американськими продюсерами та музикантами. Також ми надаємо переможцю матеріальне заохочення в розмірі 50 тисяч гривень. Витратити виграну суму можна на освіту - наприклад, навчання у ВУЗі, або на музичні інструменти, чи на репетиторів. Ці гроші лежатимуть на спеціальному рахунку в банку. Жоден з учасників шоу "Голос. Діти" не залишиться без подарунка. У зйомках шоу беруть участь понад 100 талановитих дітей. Аби всі вони відчували себе переможцями, ми підготували для них особливий сюрприз - один день в столичному аквапарку", - розповідає продюсер шоу "Голос. Діти" Ірина Іонова.