Найромантичніші подарунки коханим від голлівудських зірок (ВІДЕО)

Найромантичніші подарунки коханим від голлівудських зірок (ВІДЕО)

Зірки вміють дивувати. 

Поделиться:

"Сховаємося від усіх" - сказав репер Jay Z cвоїй коханій Beyonce і подарував їй острів. Невеличкий клаптик Багамських островів він презентував дружині на п'яту річницю їхнього весілля. Розповідає, що острів обирав за критеріями: відсутність телефонного зв'язку і телебачення. За такий, по-справжньому, королівський подарунок, він заплатив $3 мільйони. Виявляється, не так і дорого. На ту ж річницю співачка подарувала чоловіку Bugatti Veyron, яка лише на 1 мільйонів. дешевша.

Джоні Депп – відомий романтик. Своїй екс-коханій Ванессі Параді він подарував величезний виноградник. Це був подарунок до виходу чергового альбому співачки. Джоні знає, що Ванесса обожнює червоне сухе вино, тому і придбав винограді угіддя у Франції – неподалік від вілли, де мешкала пара.

Не скупиться на подарунки коханій і відомий красені Бред Пітт. Своїй Енджі він презентував справжній літак, і це не до свята, а просто так. Анжеліна теж підготувала "повітряний презент" - вона подарувала коханому вертоліт, а ще сертифікат у школу пілотів. Мабуть, щоб у небі їм ніхто не заважав. Подробиці – у відео.