Нечувані сенсації та небачені капелюшки Осадчої - на новому сайті "Світського життя"

Нечувані сенсації та небачені капелюшки Осадчої - на новому сайті "Світського життя"

У програми "Світське життя" з'явився оновлений сайт.

Поделиться:

Програма "Світське життя" виходить за межі блакитних екранів. У проекта з'явився оновлений сайт - www.svitske.1plus1.ua. 

"Годі пліткувати про героїв "Світського життя" на кухнях та в офісах - для дискусій місце на нашому сайті!" - закликає ведуча Катя Осадча.

За цією адресою редакція програми веде цілодобовий блог з усіх світських подій, які відвідує знімальна група, оперативно викладає в онлайн найрейтинговіші відеофрагменти та сенсації від зірок шоу-бізнесу, політиків, багатіїв та інших багатих і знаменитих світських героїв.

Сайт "Світського життя" надає багато можливостей для спілкування. У коментарях під новинами та телевипусками відвідувачі завжди можуть висловити свою думку про героїв програми.

 "У нашого проекту за 8 років телеефіру склалася багатомільйонна аудиторія постійних глядачів, - говорить креативний продюсер проекту "Світське життя" Олеся Ногіна, - і ми вирішили створити мультимедійну платформу, на якій наші глядачі могли б отримувати більше інформації про героїв програми та обговорювати наші випуски. Таким чином ми збираємося налагодити зворотній зв'язок із глядачами і дізнаватися їхні думки щодо наших сюжетів та інформаційних приводів".  

Що за черговий чудернацький капелюшок у Каті Осадчої? Чого чекати у наступному випуску "Світського життя"?  Та в яких "гарячих точках" сьогодні шукає сенсації знімальна група проекту?

Оновлений сайт  svitske.1plus1.ua гарантує безперервний онлайн-доступ до світу багатих, знаменитих і дуже впливових!