Нікіта Алексєєв і Влад Воловіков шоковані несподіваним подарунком від Ані Лорак

Нікіта Алексєєв і Влад Воловіков  шоковані несподіваним подарунком від Ані Лорак

Перший "живий ефір" "Голосу країни. Перезавантаження" закарбується у пам'яті усіх, кому випало щастя співати перед глядачами

Поделиться:

Перший "живий ефір" "Голосу країни. Перезавантаження" закарбується у пам'яті усіх, кому випало щастя співати перед глядачами. Із особливою радістю цей вечір згадуватимуть не тільки фаворити глядачів і тренерів. На довго чвертьфінал співочого шоу запам'ятають підопічні Ані Лорак Влад Воловіков і Нікіта Алексєєв, які не потрапили до наступного раунду. Поразка для цих хлопців обернулася неочікуваною перемогою – кожному з них чарівна наставниця пообіцяла зняти кліп!

Для Нікіти Алексєєва, який вчора святкував день народження , це стало фантастичним подарунком. Із самого ранку хлопця вітали рідні й учасники, однак він навіть не уявляв, що для нього підготувала Ані Лорак.

"Я не очікував такого сюрпризу! Думав, після виступу поїду додому. І все... А тут такий крутий подарунок на день народження! Пісня, на яку я зніму кліп, обов'язково буде моєю авторською. Але я ще не думав, якою саме…", - розповів Нікіта. 

Для Влада Воловікова жест Ані Лорак став не тільки приємним сюрпризом, а й справжнім шоком. Хлопець зізнався: на сцені він не одразу усвідомив, що саме сказала Ані Лорак.

"Це була така несподіванка! Чесно кажучи, я навіть не сприйняв цю інформацію, коли вона прозвучала! Але тепер я щиро тішуся.  Буду думати, на яку знімати кліп", -  поділився радістю Воловіков. Хлопець щасливий,  що Лорак не залишила напризволяще  навіть тих учасників, які покинула проект.

 

Із гідною альтернативою перепустці у півфінал за лаштунками хлопців привітали музичний продюсер проекту Руслан Квінта і тренер-суперник Святослав Вакарчук.

"Ви прекрасно заспівали! Дуже шкода, що обидва не пройшли далі! Було дуже круто! Не переживайте!" - сказав Святослав і наголосив на тому, що для цих учасників усе тільки починається.

Рімма Канівець, сайт "1+1"