"Нокаути" на "Голосі країни: Вакарчук зробив найскладніший вибір, а Лазарєв поскаржився на творців шоу

"Нокаути" на "Голосі країни: Вакарчук зробив найскладніший вибір, а Лазарєв поскаржився на творців шоу

Тренери співочого шоу остаточно сформували команди

Поделиться:

Цієї неділі учасники "Голосу країни. Перезавантаження" вкотре заплющили очі на дружбу й продовжили вокальну боротьбу з товаришами по команді. Другий раунд "Нокаутів" виявився іще більш драматичним за попередній.

Розпочинали цей надскладний раунд підопічні Тамари Гвердцителі Аняня Удогву і Вагіф Нагієв. Нігерієць поставив на лірику й таки розчулив усіх піснею Макса Фадеєва "Беги по небу". Вагіф же обрав хіт Michael Jackson"Stayin' Alive" і майстерністю перевтілюватися вибив у тренерів землю з-під ніг. Юрій Рибчинський, який і цього ефіру заміняв подругу Тамару, теж не встояв, і назвав Нагієва переможцем битви.

Наступними конкурували Дмитро Єременко й Владислав Дюрик. Класичний виконавець виконав пісню Олега Скрипки "Країна мрій", а вихованець дитбудинку взяв за зброю композицію Аdele"Rolling in the deep". Імовірно, якби наставниця мала змогу бути на репетиціях, Влад би краще опанував пісню.

"Я був шокованим, коли дізнався, що Тамари не буде", - зізнався Дюрик, якому під час виступу не вдалося вразити. Перепустку до "живих ефірів" отримав Дмитро.

Глибоко в душі кожна жінка тішиться, коли за неї змагаються чоловіки. Ані Лорак – не виняток. Першими в цьому раунді за прихильність наставниці "билися" Воловіков і Подкалюк. Як не намагався Андрій закохати у свій виступ вибагливу співачку, музична душа Ані Лорак обрала Воловікова. Найзагадковішому учаснику вдалося затриматися в шоу завдяки пісні "This Light Between us".

Наступними за право продовжувати шлях із Ані Лорак змагалися Нікіта Алексеєв та Ігор Скаржинець. Яскравий бородань замахнувся на перемогу з невокальною піснею "Міхей і Джуманджи" "Туда". Нікіта ж ризикнув іще більше: він обрав хіт "Океану Ельзи" "Не питай".

Під час виконання перед автором  у  хлопця тремтіли коліна, стискався голос і тільки іноді розплющувалися очі. Та Ані Лорак, певно, повірила, що більше Вакарчука Нікіта не співатиме й нагородила хлопця квитком до "живих ефірів".

Ще з юності Лазарєв звик, що його обожнюють дівчата. Але тільки на "Голосі країни" співак дізнався, якими відданими вони можуть бути. Сергій змусив конкурувати Корсун зі Скорубською і переконався, що заради нього й, звісно, можливості лишитися в шоу вони ладні співати, як востаннє. Ліда з піснею "Malade" намагалася звучати на рівні Lara Fabian. Аня у свою чергу розчинилася в композиції The Cranberries "Zombie" і зуміла вибороти ще одне "так" від наставника. Глядачі-чоловіки зітхнули з полегшенням: із проекту не підуть фантастично довгі ноги!

Наступна ворожа пара - Андрій Шамрай та В'ячеслав Рибіков. Славко, якому складно відкривати людям душу, нарешті вирішив показати себе в глибокій пісні Kurt Nilsen "І". А Шамрай мріяв показати голос, тому постав із хітом "Luna tu" Alessandro Safina. Виступи обох хлопців вдалися, проте вправнішим музикантом Лазарєв визнав Рибікова. Перед оголошенням важливого рішення Сергій поцупив немало ефірного часу, аби вкотре поскаржитися на формат "Голосу країни".

"Що ви за жесть влаштували на каналі "1+1"? Чому ви такі жорстокі, люди? – звернувся до творців проекту Лазарєв, який не хотів відпускати Шамрая.

Найдосвідченіший тренер Святослав Вакарчук знає, що нарікати – немає сенсу, тому слухняно приготувався робити вибір між Ігорем Грохоцьким і Оленою Толстоноговою. Спраглий до західного репертуару  Ігор здивував композицією Ротару "Тільки раз цвіте любов", а лірична Олена обрала грайливу пісню Alannah Myles"Black Velvet". Виступ виконавців тренерів не вразив, а Юрій Рибчинський навіть виявив бажання відрядити обох співаків додому.

"На колір і смак товариш не всяк", - почав захищати підопічних Вакарчук, хоча й погодився, що виконання його учнів було неідеальним. Не тягнучи кота за хвоста, Слава оголосив, що до наступного раунду з ним ітиме Ігор.

Далі Вакарчуку довелося обирати між Ділярою і Дариною. Схоже, вокалістки мріяли побачити сльози в очах глядачів, тому для виступу обрали емоційно складні пісні. Кязімова - композицію Adele  "Someone like you", а Дарина - Christina Aguilera"Hurt". Обома співачками Вакарчук пишався, наче татко доньками, але "бавитися" на "живих ефірах" пустив лише Кирилко.

Отже, після серйозної боротьби під час другого ранду "Нокаутів" на крок ближчими до перемоги стали Влад Воловіков, Нікіта Алексеєв, В'ячеслав Воловиков, Анна Корсун, Вагіф Нагієв, Дмитро Єременко, Леонардо Ободеяке і Дарина Кирилко, які потрапили до чвертьфіналу.

Уже за тиждень 16 щасливчиків (переможці цього та попереднього раунду "Нокаутів)" співатимуть для вас наживо.