Нова Роксолана Вахіде Перчин розповіла про конкуренцію з Мер'єм Узерлі

Нова Роксолана Вахіде Перчин розповіла про конкуренцію з Мер'єм Узерлі

Сьогодні на "1+1" стартує останній сезон популярного серіалу "Величне століття". 

Поделиться:

Сьогодні о 17:10 на "1+1" стартує останній сезон популярного серіалу "Величне століття. Вирішальна битва". Головну роль у ньому виконала відома турецька акторка Вахіде Перчин. 49-річна зірка розуміє: прихильники серіалу звикли до Мер'єм Узерлі, однак сподівається, що її теж полюблять. Про конкуренцію з попередньою Роксоланою і таємниці особистого житті Перчин розповіла у інтерв'ю segodnya.ua.

- Вахіде, чи спілкувалися ви з Мер'єм Узерлі, яка грала цю роль до вас?

- Я намагалася поспілкуватися з нею, бо не хотіла посідати чуже місце. Неодноразово дзвонила Мер'єм у Берлін, проте на мої дзвінки ніхто не відповідав. І коли одного разу слухавку підняв батько Мер'єм і попросив мене більше не турбувати його доньку, я дала свою остаточну згоду і підписала контракт.

- Після того, як ви замінили її, на вас стільки критики посипалося ...

- Це справді так. Чого тільки не говорили на мою адресу. Коли на форумах я читала про себе різні негативні висловлювання на кшталт "вона стара" або "потворна", то в голові виникали різні думки. Звичайно, будь-якій жінці неприємно таке чути на свою адресу, а тим більше акторці. Однак я тішила себе тим, що справа не в моїй зовнішності і навіть не в мені особисто. Так, багатьом не подобається, як я виглядаю. Але зрозумійте, мені не 29 років, як Мер'єм. До того ж, 20 років тому я теж була нічого (сміється)! І навіть якби замість мене затвердили яку-небудь красуню, наприклад, Тубу Бюйюкюстюн, її теж би критикували. Усі просто звикли до Мер'єм Узерлі. Але завоювати любов шанувальників - справа часу. Тільки-но глядачі до мене звикнуть, я перестану їх дратувати.

- У вас є щось спільне з вашої героїнею?

- Мабуть, тільки те, що ми обидві - сильні жінки!

- Як ви готувалися до ролі?

- Працювати мені довелося в двох напрямках. По-перше, потрібно було схуднути, адже під час хвороби (актриса хворіла на рак молочної залози. - Авт.) я дуже погладшала. Протягом двох місяців я активно тренувалася і, як результат, скинула сім кілограмів. По-друге, вивчала історію: прочитала безліч книг про правління Султана Сулеймана, кілька разів відвідувала палац Топкапи.

- Ви прожили з чоловіком 22 роки, він дуже підтримував вас під час хвороби. Я так сталося, що після таких випробувань ви розлучилися?

- Я би не хотіла цього коментувати. Я вдячна Алтану за те, що він був поруч зі мною в такий важкий для мене період життя. Але я повинна зазначити, що зараз, коли ми з ним не подружжя, а друзі та ділові партнери, нам набагато комфортніше не тільки перебувати поруч, але і спілкуватися. І я рада, що, незважаючи на наше розлучення, ми зберегли теплі дружні стосунки.