Нове кулінарне реаліті-шоу на 1+1!

Нове кулінарне реаліті-шоу на 1+1!

На 1+1 стартували кастинги нового кулінарного шоу "Між двох вогнів". Головні герої проекту - свекруха, невістка та син вирішують одвічну дилему сімейного побуту: хто готує краще?

Поделиться:

На 1+1 стартували кастинги нового кулінарного шоу "Між двох вогнів". Головні герої проекту - свекруха, невістка та син вирішують одвічну дилему сімейного побуту: хто з жінок готує краще? Це кулінарна битва між мамою і дружиною за серце свого любого чоловіка. А шлях до серця будь-якого чоловіка, як відомо, лежить через шлунок!

Жінкам потрібно купити всі необхідні продукти, і за 45 хвилин приготувати коронну страва однієї з учасниць, яку буде продегустовано сином/чоловіком наосліп. Візуально страви будуть виглядати абсолютно однаково. Таким чином, чоловік неупереджено визначить, чий кулінарний витвір смачніший та раз і назавжди поставить крапку в цій жіночій суперечці.

Ведучий шоу Юрій Горбунов перебуватиме в епіцентрі пристрастей, підтримуватиме учасників шоу, а також поділиться з глядачами власним життєвим і кулінарним досвідом.

Шоу "Між двох вогнів" - українська адаптація турецького формату "Rivals-in-law" , нового міжнародного хіта , міксу реаліті та кулінарного шоу. Програма успішно дебютувала на телеканалі Abu Dhabi TV в грудні 2013 року. Зараз проходять зйомки в Казахстані, Македонії та Сербії, найближчим часом почнуться в Росії і Латинській Америці. Дистриб'ютор формату - турецька компанія "The Global Agency".

Заповність АНКЕТУ для участі у кастингу.