"1+1" розпочав роботу над новими українськими серіалами власного виробництва

"1+1" розпочав роботу над новими українськими серіалами власного виробництва

Уже зараз "1+1 продакшн" веде розробку і зйомку двох багатосерійних фільмів

Поделиться:

Телеканал "1+1" розпочав роботу над новими українськими серіалами власного виробництва. Уже зараз "1+1 продакшн" веде розробку і зйомку двох багатосерійних фільмів: медичної драми (адаптація новозеландського серіалу) та мелодраматичної історії з робочою назвою "Хазяйка". Також ведеться робота над створенням двох чотирисерійних фільмів і тривають зйомки серіалу "Останній москаль".

"1+1 продакшн" вийшов на новий рівень створення якісного серіального продукту. Наразі команда одночасно працює над п'ятьма серіалами, причому втілення проектів здійснюється винятково місцевими ресурсами: до роботи залучено українських авторів, режисерів та акторів", - говорить Олена Васильєва, головний продюсер серіалів та фільмів каналу "1+1".

Нагадаємо, раніше група "1+1 медіа" виступила ініціатором вилучення з ефіру українських телеканалів фільмів та серіалів, що вихваляють міць збройних сил та спецпризначенців Російської Федерації. Натомість група "1+1 медіа" закликає до активного розвитку сфери вітчизняного  кіно- та телепродукту.

"Десятки мільйонів доларів щорічно з України йдуть у Росію на оплату російської продукції. Це набагато більше, ніж витрачають українські канали на власне виробництво чи на закупівлю продукту в інших країнах. З огляду на ситуацію в Україні, саме час перейти від розмов до фази масованої активізації власного виробництва", - говорить Олександр Ткаченко, генеральний директор "1+1 медіа".

Окрім того, "1+1" розглядає альтернативний напрямок розвитку українського кіновиробництва, зокрема  співпрацю з польським кіноринком. Так "1+1" зможе вийти на додатковий ринок, який не поступається обсягом російському.