Нові смартфони Apple iPhone 8 та Apple iPhone 8 Plus скоро в передпродажу

Apple iPhone 8 256GB Space Gray
Apple iPhone 8 256GB Space Gray

У світі персональної електроніки відбулася найочікуваніша подія цієї осені.

Поделиться:

12 вересня компанія Apple провела презентацію, родзинкою якої стала демонстрація трьох смартфонів. IPhone X, iPhone 8 та 8 Plus вже скоро з’являться в продажу. Тим часом варто докладно дізнатись, на що ж здатні нові моделі.

НОВЕ ПОКОЛІННЯ

Другий вересневий вівторок став знаменним днем для прихильників продукції видатного бренду з Купертіно. На презентації, що відбулась у театрі імені Стіва Джобса, Apple анонсувала немало новинок. Серед них - смарт-годинник Apple Watch Series 3, плеєр Apple TV 4K, деякі програмні оновлення. Та чи не найбільшу цікавість викликали нові смартфони.

Apple iPhone 8 256GB Space Gray

Як виявилось на презентації, лінійка поповнилась трьома свіжими моделями. Ювілейний флагман отримав несподіване та символічне найменування iPhone X. Крім назви, більшість пов’язаних з ним очікувань справдились. Цей апарат позбувся кнопки Home і навіть дактилоскопічного сенсора. Натомість він отримав принципово новий дизайн і точний сканер обличчя для розблокування.

Два інших апарати - рішення для тих, хто не полюбляє радикальних змін. Крім того, їхня вартість буде нижчою, що також вплине на затребуваність.

НОМЕР ВІСІМ

Багато хто вже звик, що суттєві оновлення смартфонів цього бренду відбуваються раз на два роки. Тому навіть в ювілейному році всі чекали на модель 7S, трохи потужнішу за минулорічну “сімку”. Тим сильніше було здивування, коли виробники презентували Айфон 8 в парі з моделлю Plus. Навіть побіжний огляд показує, що ці новинки отримали чимало нових властивостей.

Апарати нового покоління з обох боків вкриті скляними “обладунками”. Виробники натякнули, що це скло - найміцніше у світі смартфонів. Правда, прямого підтвердження цьому ще немає. Завдяки такій конструкції моделі підтримують безпровідну зарядку по стандарту Qi.

Модель Plus є більш габаритною, з розміром екрану 5.5″. Диагональ “базового” смартфону Apple iPhone 8 дорівнює 4.7 дюйми, що сподобається прихильникам класичної компактності. Обидві моделі зберегли певний набір характеристик, що вже став класичним. Наприклад, дисплей Retina, створений за технологією IPS, кнопка Home з сенсором відбитків пальців.

Потужність новинок забезпечена новою однокристальною SoC A11 Bionic. Процесор з 6 ядрами поставив ці смартфони на один рівень з MacBook Pro 2017 року. Очікується, що його енергоефективність збільшить тривалість автономної роботи на 2 години. Додатковою перевагою “вісімки плюс” стала подвійна 12-мегапіксельна камера.

Ціна мінімальних комплектацій буде складати $699 та $699 відповідно. В Україні ж за базову модель доведеться викласти близько 26 000 грн. А за 8 Plus - біля 30 000 грн.

Смартфон у списку бажань для подальшого попереднього замовлення

Для тих, хто не сумнівається в необхідності придбання такої новинки, існує одне головне питання. Коли саме свіжі смартфони з’являться на українському ринку? Згідно з прогнозами, це відбудеться вже у жовтні. Навряд чи доведеться довго чекати, адже в США вже розпочався передпродаж.

Інтернет-магазин “Розетка” вже пропонує ознайомитись з детальною інформацією про ці новинки. Щоб не пропустити їхню появу на полицях магазину, можна скористатись послугою “Список бажань”. Достатньо обрати модель, додати її до свого списку та вказати контактні дані. Магазин одразу повідомить, коли товар з’явиться в продажу чи буде доступний для замовлення. Детальніше дізнатись про Apple iPhone 8 Plus можна за посиланням: https://rozetka.com.ua/apple_iphone_8_plus_256gb_space_gray/p22726203/

Новости по теме