Новий сезон на "1+1": Нове життя починається!

Новий сезон на "1+1": Нове життя починається!

Що канал покаже у новому сезоні

Поделиться:

Ми живемо в непростий час, коли крім Правди і Справедливості, які стали девізом "1+1" восени, всім бракує Оптимізму і Упевненості в завтрашньому дні. Але труднощі - це випробування, без яких не буває змін на краще. "1+1" хоче повернути глядачеві радість очікування нового дня і віру в світле майбутнє. Саме тому новий сезон на "1+1" стартує під девізом "Нове життя починається!" 

У цьому сезоні "1+1" будуть оновлені проекти, які вже давно полюбилися глядачам, а також несподівані прем'єри. Щоранку першим будити країну й дарувати гарний настрій буде, як і раніше, "Сніданок з 1+1", який у новому сезоні потішить глядачів не тільки оновленою студією, але й новими рубриками.

Щодня ТСН відповідатиме на головні питання дня, а ТСН. Тиждень щонеділі буде досліджувати найбільш актуальні події в країні та світі. Дмитро Комаров у новому сезоні "Світу навиворіт" проведе глядачів таємними стежками Мексики й розповість про цю країну те, про що не розповідали  раніше.

Щодня відразу після ТСН "Квартал 95", згідно зі своїм принципом "Сміємося, значить, не здаємося", буде дарувати українцям заряд гумору та позитиву в програмі "Чистоnews". А ще представить на суд глядачів перший чемпіонат України з гумору - масштабний проект "Ліга сміху", в якому можна буде насолодитися жартами гумористів з усієї України.

Радість і оптимізм даруватимуть серіальні та кінопрем'єри, а їх у цьому сезоні очікується чимало: "Сила кохання Феріхи", "Сімейний бізнес", "Між нами, дівчатами", "Все можуть королі", "Сліпа", "Ворожка"  і, звичайно ж, перша сучасна українська комедія виробництва "1+1 Продакшн" - "Останній москаль".

Учасниці проекту про неймовірні перевтілення "Поверніть мені красу" на своєму прикладі покажуть, що попри всі труднощі, ніколи не пізно почати нове життя і стати щасливою, головне – вірити  в краще і ніколи не здаватися. Герої романтичного шоу "Принц бажає познайомитися в Одесі" доведуть, що справжнє кохання важливіше за титул  і гроші. У розважальному проекті "Битва салонів" глядачі зможуть оцінити салони краси, які змагатимуться між собою у професіоналізмі майстрів, оригінальності послуг та адекватності цін. А в четвертому сезоні реаліті-шоу "4 весілля" чотири наречені боротимуться за приз - весільну подорож з коханим, роблячи все для того, щоб саме їхнє весілля назвали найкращим.

Але головним подарунком для глядачів у новому телевізійному сезоні стане дитяча та доросла версії проекту "Голос країни", які транслюватимуться одна за одною. І поки щирі голоси учасників "Голос. Діти" та "Голос Країни" будуть вселяти в наші душі віру й надію на краще, наше майбутнє обов'язково буде світлим і добрим!