Новий сезон проекту "Красуня за 12 годин" стартує на 1+1

Новий сезон проекту "Красуня за 12 годин" стартує на 1+1

У вівторок, 18 лютого, стартує другий сезон проекту "Красуня за 12 годин". Відтепер щотижня з вівторка по четвер о 14:40 на телеканалі 1+1

Поделиться:

У вівторок, 18 лютого, стартує другий сезон проекту "Красуня за 12 годин". Відтепер щотижня з вівторка по четвер о 14:40 на телеканалі 1+1 доводитимуть українським жінкам, що 12 годин достатньо, щоб перетворитися на справжню красуню. Роль чарівниць, які вибиратимуть учасницям стильний одяг, доречний мейк-ап та зачіску, візьмуть на себе ведучі проекту.

Ольга Сеймур – відомий стиліст та експерт в області домашньої косметології. У своїх рецептах поєднує найрізноманітніші компоненти для ефективного догляду за тілом і волоссям. Ведуча проекту "Красуня за 12 годин" здатна розробити індивідуальну форму краси для кожної жінки та досягти приголомшливого результату.

Ольга Слонь - відомий дизайнер і стиліст. Дуже швидко може створити образ для будь-якої події, від співбесіди до романтичного побачення. Впевнена, що вдало дібрана сукня перетворить на принцесу кожну жінку. Ольга працює над стилем політиків, бізнесменів і зірок шоу-бізнесу. Їй довіряють найскладніші завдання, адже інтуїція ніколи її не підводить.

Учасницею першого епізоду стане 46-річна бухгалтерка Ніна Яворівська. Після трьох невдалих шлюбів жінка з допомогою проекту "Красуня за 12 годин" спробує влаштувати особисте життя. Як зміниться зовнішність Ніни та чи відбудеться доленосне побачення у новому образі з коханим, зможемо дізнатись уже у вівторок о 14:40.