Новий сезон "Що? Де? Коли?": Анатоліч - капітан, і дебют Руслана Сенічкіна

Новий сезон "Що? Де? Коли?": Анатоліч - капітан, і дебют Руслана Сенічкіна

29 листопада на каналі "1+1"  розпочнеться сьомий сезон зіркової ліги "Що? Де? Коли?"

Поделиться:

29 листопада на каналі "1+1"  розпочнеться сьомий сезон зіркової ліги "Що? Де? Коли?", який цього разу став багато у чому експериментальним.

"Йдеться і про схему сезону, і про спосіб формування команд, які беруть у ньому участь. Поруч з уже сформованими колективами -  такими як команда спортсменів, яку очолює призер Олімпійських ігор Олександр Крикун, або команда Студії Квартал-95, в сезоні візьмуть участь кілька збірних. До їхнього складу увійдуть вже відомі гравці ліги, які ніколи не грали один з одним", — розповідає ведучий програми "Що? Де? Коли?" Олександр Андросов.

Зазнав змін і склад команди ведучих 1+1, які відкривають у цю суботу лігу зірок. Вперше у ролі капітана спробує себе ведучий "Сніданку з 1+1" Анатолій Анатоліч:

"Олександр Андросов — теж ведучий 1+1, тому я сподіваюся, що цього разу він буде грати за нас!"

Нагадаємо, що Анатолій Анатоліч неодноразово потрапляв до збірної найкращих знавців клубу. Як і гравець його команди, ведуча ТСН Лідія Таран. Окрім пана Яцечко і пані Таран, у  складі команди ведучих  -  Марина Леончук, Соломія Вітвіцька, Людмила Барбір та Руслан Сенічкін, для якого ця гра стане дебютною.

"У двох зіркових збірних з'являться нові капітани, яких ми запросили з числа професійних знавців. Боротьба буде напруженою, ігри цікавими, а титули завоюють найкращі!", - інтригує Олександр Андросов.

Свій шлях до Кришталевої сови знавці розпочнуть у суботу, 29 листопада, о 23:20.


ДОВІДКА
У грі бере участь команда з шести знавців, які мають лише хвилину, щоб знайти відповідь на запитання ведучого. Якщо гравці дають неправильну відповідь, очко нараховується їхнім суперикам - команді телеглядачів. Перемагає команда, яка першою набирає шість очок.   

Текст: Дарія Меланьїна