Новий сезон "Території обману" на "1+1" почнеться з розслідування про російські продукти

Новий сезон "Території обману" на "1+1" почнеться з розслідування про російські продукти

Уже завтра о 22:30 з великим споживацьким розслідуванням про те, які насправді продукти Росія згодовує українцям, програма "Територія обману" повертається на "1+1". Програма буде виходити щовівторка о 22:30.

Поделиться:

Уже завтра, 2 вересня, о 22:30 з великим споживацьким розслідуванням про те, які насправді продукти Росія згодовує українцям, програма "Територія обману" повертається на "1+1". Програма буде виходити щовівторка о 22:30.

"Це війна. Продуктова війна. І колись її розпочала Росія", - анонсує перший випуск беззмінний ведучий "Території обману" Олексій Душка.

У новому сезоні дослідження "Території обману" стануть ще більш сміливими. А в новій рубриці про народні поради "Територія обману" буде радити глядачам якими природніми продуктами замінити сучасну хімію. 

Також "героєм" проекту стане фірмове авто "Території обману", завдяки якому команда перетворилася на справжній "загін швидкого реагування".

"Тепер безсовісним виробникам і закладам приховати свої "мутні" схеми буде ще складніше. Ми чекаємо від глядачів повідомлень про те, як і де їх дурять. Хочеш побачити машину "Території обману" у своєму місті – напиши нам!" - закликає Олексій Душка

Як і раніше, кожен випуск "Території обману" буде присвячено окремій темі. У цьому сезоні Олексій Душка розкаже про "вбивчий" пластик", загрози, що підстерігають українців у місцях відпочинку, небезпечні предмети для дітей, отруйні морепродукти та небезпеки фастфудів.

Нагадаємо, "Територію обману" виробляє департамент журналістських розслідувань "1+1" під керівництвом Максима Шиленка.