Новий випуск Світського життя: Авто-караоке Тіни Кароль та Каті Осадчої

Новий випуск Світського життя: Авто-караоке Тіни Кароль та Каті Осадчої

Світське життя покаже, як Тіна Кароль співала в машині на день народження.

Поделиться:

Катерина Осадча в День народження підготувала Тіні Кароль сюрприз: вечірку на колесах. В День народження Тіни ведуча Світського життя завітає вранці до заміського будинку співачки та запросить іменинницю на святкову автопрогулянку з яскравими кульками, частуванням, подарунками та привітаннями! Замість шампанського - білий чай, замість святкових ковпаків - святкова корона іменинниці! 

А де двоє дівчат - там свято й співи! Катерина Осадча нагадає Тіні найулюбленіші та найважливіші хіти в її карє'рі і співачка, поринувши у спогади, добряче перевірить акустику в авто. Розповість, як правильно розспівуватись та налаштовуватись перед концертом.

Звісно, не обійдеться на веселому дівич-ранку і без розкриття таємниць. Катерина Осадча покаже Тіні привітання її близьких друзів і співачка, розчулившись, зізнається, що незадовго до весілля з коханим чоловіком, Тіна відхилила пропозицію іншого закоханого в неї чоловіка, відомого артиста.  

Співачка також згадає, як це - працювати у військовому ансамблі серед самих чоловіків та розповість, як від неї потерпає її водій. 

Музикою яких українських зірок заслухалася Тіна-школярка? За що отримувала відвищену стипендію від Верховної Ради? Як правильно робити зарядку в авто перед концертом? Чому співачка так любить червону помаду? 

Не пропустіть! Новий сезон Світського життя відкриє справжнє вокальне шоу в авто від тіни Кароль та Катерини Осадчої! Сьогодні, о 22:30 на 1+1.

Новости по теме