Світське життя. Новорічний карнавал: Усі зіркові номери (ВІДЕО)

Світське життя. Новорічний карнавал: Усі зіркові номери (ВІДЕО)

У "чарівний ліс" до Катерини Осадчої на келих ігристого завітали принцеса, чаклунка, парад Дідів Морозів, інопланетні прибульці, наряд поліції та європейські гості.

Поделиться:

У "чарівний ліс" до Катерини Осадчої на келих новорічного шампанського завітали принцеса, чаклунка, парад Дідів Морозів, інопланетні прибульці, наряд поліції та європейські гості.

Світське життя. Новорічний карнавал: Ін-Грід і Олег Скрипка

Ін-Грід заспівала дуетом з гуртом ВВ свій хіт "Tu es foutu". Окрім того, на Новорічному карнавалі "Світського життя Олег Скрипка навчив европейську зірку ліпити вареники.

Світське життя. Новорічний карнавал: Тіна Кароль

Тіна Кароль виконала оригінальну версію "Щедрика" з дитячим хором та заграла на свистульці. Співачка зізналася, що свої перші гроші вона заробила саме колядками. 

Світське життя. Новорічний карнавал: Віра Брежнева

Віра Брежнєва завітала на карнавал "Cвітського життя" в образі принцеси Ельзи з "Крижаного серця" на справжній кареті з білим конем. Артистка виконала українську версію голівудського саундтреку до найкасовішого мультфільму в історії.

Світське життя. Новорічний карнавал: Время и Стекло

Гурт "Время и Стекло" презентував болівудську версію свого хіта "Имя 505". Надя Дорофеєва зізналася, що в дитинстві обожнювала індійські фільми, тому до свого виступу готувалася особливо ретельно.

Світське життя. Новорічний карнавал: Віталій Козловський

Співак Віталій Козловський на Новорічному карнавалі "Світського життя" шокував всіх своїм перевтіленням на австрійську зірку Кончіту Вурст. У зміні образа артисту допоміг Андре Тан. 

Світське життя. Новорічний карнавал: Оля Полякова і DZIDZIO

Найяскравіші комедіанти українського шоу-бізнесу Оля Полякова і DZIDZIO помінялся образами та влаштували батл на "Новорічному карнавалі". Запальні артисти змусили Катю Осадчу підтанцьовувати під  пісню Кузьми Скрябіна "Не даєш".

Світське життя. Новорічний карнавал: Потап і Настя

Музиканти виступили на новорічному концерті "Світського життя" в образі космічних прибульців і розповіли, що думають про життя на інших планетах. Також Потап і Настя взялися передбачити, яким буде 2016 рік для України.

Світське життя. Новорічний карнавал: Валерій Харчишин і Марія Яремчук

Марія Яремчук разом з Валерієм Харчишиним на сцені "Світського життя" виконали рок-версію пісні "Ой Марічко, чичері". А Катерина Осадча запропонувала зіркам взяти участь у передріздвяному ворожінні. Марія Яремчук витягла з "кошика долі" нове кохання та промені слави, а от Валерій Харчишин ворожив на знаменитих повістях Гоголя.

Світське життя. Новорічний карнавал: Наталя Могилевська

Співачка представила на Новорічному карнавалі свою нову пісню та здійснила телепортацію у 90-ті.

Світське життя. Новорічний карнавал: Світлана Лобода

На Новорічний Карнавал "Світського життя" Світлана Лобода прилетіла на власному гелікоптері. Співачка зізналась, що після того, як її позбавили прав, вона вирішила спробувати себе в образі поліціянтки і політати на поліцейському гелікоптері.

Світське життя. Новорічний карнавал: Амадор Лопес

Хореограф і танцівник з Венесуели Амадор Лопес разом із гуртом Rumbero's влаштув справжнє шоу на "Новорічному карнавалі" від Світського життя. Окрім того, танцівник розповів, як зазвичай святкують новий рік у Венесуелі.

Світське життя. Новорічний карнавал: ТІК і Віктор Бронюк

На новорічну вечірку до "Світського життя" соліст гурту "ТІК" приїхав в яскравому образі з густою сивою бородою і на санях, запряжених собаками.

Світське життя. Новорічний карнавал: Ірина Білик

Завершила Новорічний карнавал Ірина Білик у фантастичному образі, довершивши неповторну казкову атмосферу. Співачка спустилась на сцену просто з місяця.

Новости по теме