Нову "ВІА Гру" оберуть шляхом народного смс-голосування!

Нову "ВІА Гру" оберуть шляхом народного смс-голосування!

До сьомого ефіру шоу "Хочу в ВІА Гру" учасниці готувалися, як ніколи. Адже цього розу вони боролися за фінал, за перемогу.

Поделиться:

До сьомого ефіру шоу "Хочу в ВІА Гру" учасниці готувалися, як ніколи. Адже цього розу вони боролися за фінал, за перемогу.

Після стількох випробувань на проекті лишилися кращі з кращих, і вибрати між ними не просто.

Боротьба тривала в 3 етапи. Спочатку учениці Альбіни Джанабаєвої, Надії Мейхер, Альони Вінницької та Анни Седакової самостійно виступили зі своїми номерами.

Готувати власні номери доводилося, інколи, в екстремальних умовах. Від перевтоми Катерина Пригода потрапила в лікарню, згодом з'ясувалося, що дівчині потрібно видаляти апендикс, і вона не може виступати. Вихованки Альони Вінницької залишилися вдвох.

Через нервовий зрив і постійні скандали в гурті, втратила голос учениця Альбіни Джанабаєвої Юля. Дівчина навіть думала залишити проект, але врешті решт, щоб вийти на сцену і добре заспівати, вона зважилася на укол адреналіну.

Пристрасті не вщухали і між "трійками" та їхніми зірковими тренерами. Після одного з виступів тріо Альони Вінницької, Анна Седакова звинуватила учасниць в плагіаті. Мовляв, вони вкрали рухи, які розучували її учениці…

Після першого виступу шоу "Хочу в ВІА Гру" покинула "трійка" Альбіни Джанабаєвої. В наступному турі учасниці мали виступити з одним із зірок шоу-бізнесу. Хто це буде, та яку пісню вони виконуватимуть, конкурсантки дізналися вже на сцені.

Учениці Седокової заспівали з Володимиром Пресняковим пісню "Небеса". "Трійка" Мейхер вийшла на сцену з Валерієм Меладзе і виконала "Тропикана женщина", а гурт під керівництвом Вінницької запалив публіку з Потапом піснею "Чумачечая Весна".

В фінал вийшла "трійка" Надії Мейхер та дует Альони Вінницької, який Меладзе доповнив Юлією Лаутою, однією з вихованок Седакової.

Останнім випробуванням стало заспівати під акомпонування самого Костянтина. Одна "трійка" заспівала пісню "Не оставляй меня любимый", а інша - "Опять метель". Але навіть після цього Меладзе не наважився обирати між дівчатами. Продюсер хоче, щоб нова "ВІА Гра" була народною, тож і запропонував обрати її людям з допомогою смс-голосування.

Вже наступного тижня в Москві в прямому ефірі відбудеться гала-концерт, на якому закриють смс-голосування і, за його підсумками, оголосять переможців – учасниць нової "ВІА Гри". А до того часу, кожен із вас може віддати свій голос за кращу, на його погляд, "трійку" учасниць і обрати нову "ВІА Гру"!