Оберіть найкращий хор України 5 січня в прямому ефірі "Битви хорів"!

Оберіть найкращий хор України 5 січня в прямому ефірі "Битви хорів"!

Довгоочікувана фінальна баталія грандіозного шоу "Битва хорів" на 1+1 відбудеться у прямому ефірі 5 січня вже нового 2014 року.

Поделиться:

Довгоочікувана фінальна баталія грандіозного шоу "Битва хорів" на 1+1 відбудеться у прямому ефірі 5 січня вже нового 2014 року. На одній сцені знову зберуться всі 120 учасників з восьми хорів разом із зірковими тренерами. За головний приз у 500 тисяч гривень на розвиток колективу боротимуться 3 хори-фіналісти - хор Руслани зі Львова, Ірини Білик з Севастополя та донетчани під керівництвом Злати Огневич.

У рамках ефіру кожен хор виконає по одній композиції, а хори-фіналісти зі своїми наставниками порадують глядачів ще й фінальною піснею. Море емоцій та незабутніх вражень чекайте від найсильніших вокалістів країни.

Переможця шоу визначатимете саме ви - глядачі. Для цього прямий ефір зробить перерву для SMS-голосування та підрахунку результатів, після чого знову буде пряме включення, під час якого ведучий оголосить переможця! Тож не пропустіть фінальну битву найкращих хорів України та оберіть хор, який до вподоби саме вам!

Нагадаємо, 29 грудня відбувся півфінал шоу "Битва хорів", після якого проект покинув одеський хор Гаріка Крічевського.