Реаліті "Кохання без кордонів" змусило одного з героїв повернутися до України

Реаліті "Кохання без кордонів" змусило одного з героїв повернутися до України

Проект став доленосним для одного з героїв.

Поделиться:

Романтичне реаліті "Кохання без кордонів" стартує на каналі 1+1 у четвер 15 серпня о 22:15. Однак вже відомо, що проект став доленосним для одного з героїв.

36-річний медіа-магнат з Чикаго Ігор Голубчик на презентації шоу зізнався, що приїхав до Києва не лише заради зустрічі з журналістами.

Прес-показ "Кохання без кордонів" відбувся сьогодні у столичному кінотеатрі "Оскар". На великому екрані журналістам показали історії усіх чотирьох героїв, котрі шукатимуть свою другу половинку серед українок та українців.

Ігор Голубчик прийшов на прес-показ разом з авторами "Кохання без кордонів". Найбільше журналістів цікавило, чи знайшов він за допомогою проекту свою другу половинку. Проте той обмежився багатообіцяючим натяком.

"Я багато всього знайшов на проекті, - зізнався Ігор Голубчик. - Не можу розкривати інтригу, але у мене все чудово! Я приїхав у Київ не лише заради зустрічі з журналістами".

Нагадаємо, героями "Кохання без кордонів" стали четверо вихідців з України, які вже багато років живуть за кордоном. Але душою та серцем вони як і раніше на батьківщині, тому свою другу половинку вирішили шукати серед українців та українок.

Спражнє кохання шукають:

* Ігор Голубчик, 36 років, Чикаго. Медіамагнат, розлучений, шукає жінку, яка відповідатиме його статусу.

* Василь Борсук, 46 років, Іспанія. Успішний фермер, вдівець, шукає нове кохання.

* Марк Ентоні Малінос, 35 років, Канада. Ресторатор, не одружений, шукає ту, котра сподобається його бабусі.

* Тетяна Колесникова, 25 років, Сан-Франциско. 10 років тому виїхала з України, дантист, шукає чоловіка, схожого на її батька.