Одруження наосліп: Як будуватимуть стосунки представники Сходу і Заходу України

Одруження наосліп: Як будуватимуть стосунки представники Сходу і Заходу України

Сьогодні о 22.00 у програмі Одруження наосліп свої стосунки спробують побудувати представники Сходу і Заходу України, підприємець Руслан із Луганська та Ольга з Рівного.

Поделиться:

Сьогодні о 22.00 у програмі Одруження наосліп свої стосунки спробують побудувати представники Сходу і Заходу України, підприємець Руслан із Луганська та Ольга з Рівного. Уявлення героїв про стосунки та побут пройдуть випробування на міцність, а впоратись із життєвими перипетіями їм допоможуть експерти проекту – психолог Егор Тополов, love-коуч Світлана Мітрофанова та астролог Олексій Котенко.

Руслан нещодавно перебрався із Луганська до Києва і намагається тут побудувати свій бізнес, і не готовий витрачати свої кошти на жіночі забаганки. А Ольга навпаки мріє про розкішне життя і про чоловіка, який здійснить її будь-яку мрію.

"Іноді ми хочемо щось одне, а отримуємо те, що нас розвиває. Руслан переживав, що не зможе впоратись із матеріальними побажаннями жінки, а Ольга хотіла отримати одразу готового і статусного чоловіка. І їм трапилась можливість як у дзеркалі побачити себе зі сторони. Адже якщо герої раніше не змогли знайти спосіб стати щасливими у стосунках, то ми намагалися навчити їх як це робити", - розказала Світлана Мітрофанова у студії Сніданок з 1+1.

Чи навчяться герої робити кроки назустріч один одному? Дивіться Одруженні наосліп сьогодні о 22.00 на телеканалі 1+1.

Ведуча проекту – психолог Леся Матвеєва.

Анонс Одруження наосліп - новий випуск: 

Новости по теме