Олександр Пономарьов бажає Марії Яремчук перемоги на "Новій хвилі"

Олександр Пономарьов бажає Марії Яремчук перемоги на "Новій хвилі"

Зірковий тренер Марії Яремчук у вокальному шоу 1 +1 "Голос країни" зізнався, що стежить за виступами своєї колишньої підопічної на "Новій хвилі".

Поделиться:

Зірковий тренер Марії Яремчук у вокальному шоу 1 +1 "Голос країни" зізнався, що стежить за виступами своєї колишньої підопічної на "Новій хвилі". Те, що Маша стала лідером першого дня конкурсу, безумовно, не могло не порадувати Пономарьова.

- Молодець, Маша! Підтримую, вболіваю, вірю в перемогу, - прокоментував Олександр. - У "Голосі країни" Марія не стала переможницею. Сподіваюся, на "Новій хвилі" все буде по-іншому.

До думки Пономарьова приєднується і його директор Нонна Кондрашова:

- Я вважаю, Маша виступила просто чудово. У неї є всі шанси на перемогу. Це об'єктивна думка багатьох. Машин плюс в тому, що на неї цікаво дивитися, в ній є родзинка. І журі "Нової хвилі" оцінює саме її - Марію Яремчук, а не дочку Назарія Яремчука.

Нагадаємо, незадовго до другого конкурсного виступу фіналістка шоу "Голос країни-2" звернулася до співаючих дітей із закликом не ховати свій талант і взяти участь в новому проекті "1+1" "Голос.