Олександр Попов знайшов нове кохання

Телеканал «1+1» покаже нову 4-серійну мелодраму «Танець метелика» з Анною Кошмал, Олександром Поповим, Миколою Бокланом та іншими відомими акторами

Поделиться:

18 червня в 21:00 на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра нової 4-серійної мелодрами «Танець метелика» з ведучим ранкової програми «Сніданок. Вихідний» Олександром Поповим у головній ролі. У мелодрамі також зіграють такі відомі українські актори, як Анна Кошмал, Микола Боклан та Марк Дробот.

Сюжет розгортається навколо історії молодої дівчини Карини, роль якої виконала Діана Розовлян. Карина мріє про танцювальну кар'єру, але працює фабричною швачкою у маленькому шахтарському місті Рудогорськ, де найбільшою перспективою для героїні є заміжжя з другом дитинства Геною. Однак доля дарує дівчині шанс: у місто приїжджає київський діджей Нік, якого зіграв Олександр Попов, і танцювальний ансамбль «Цирцея». Головний хореограф ансамблю помічає талант Карини і дає їй роль у своєму танцювальному шоу. Дівчина отримує не тільки кар'єрні перспективи, а й кохання столичного діджея. Але плани героїні раптово руйнуються після вибуху на шахті, де працює її батько. Карині належить пройти довгий шлях, щоб здійснити мрію всього свого життя і розшукати діджея Ніка.

Головні ролі у мелодрамі виконали Діана Розовлян, Олександр Попов, Анна Кошмал, Анастасія Карпенко, Микола Боклан, Марк Дробот та Наталія Васько.

Продюсери - Олена Васільєва, Марина Городецька, Вікторія Забулонська, Ірина Тихомирова. Режисером проекту виступив Бата Недич, головним оператором - Валентин Мельниченко, художником-постановником - Дмитро Жмурко.

Виробництвом серіалу займався «Sister`s production» на замовлення телеканалу «1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Кошмал показала свого «вірного друга» і розповіла про зміни в житті.

Новости по теме