Олексій Душка розповів студентам, як захищати свої споживчі права

Олексій Душка розповів студентам, як захищати свої споживчі права

15 березня відзначається як Всесвітній День прав споживачів. У  цьому році він  був присвячений темі здорового харчування. 

Поделиться:

15 березня відзначають Всесвітній День прав споживачів. У цьому році він був присвячений темі здорового харчування.

За традицією, Консумерський фестиваль "Час діяти!" в КНТЕУ стає платформою, яка об'єднання зусилля представників органів державної влади, бізнесу, наукових, освітніх і громадських організацій, небайдужих до наших з вами побутових проблем.

У палкій дискусії, яка проходила в рамках фестивалю, взяв участь і ведучий "1+1" Олексій Душка. Він став почесним гостем церемонії нагородження студентів-активістів Всеукраїнського руху "Молодь за права споживачів". Грамоти консумерського руху отримали 120 студентів.
"Проблема низької споживчої культури населення поступово виправляється, завдяки таким активістам, як ці молоді студенти. Бажаю їм не зупинятися, розвиватися та відкриватися людям", - зауважив Олексій.

Журналіст відверто відповідав на питання студентів і навіть запропонував їм співробітництво. За час існування "Території обману" Олексій Душка сам суттєво змінив свої звички і зараз дотримується здорового способу життя.

"Щоб уберегти себе від обману, треба уважно читати упаковку. Звертати увагу не на назву фірми, а на склад продукту. У новому сезоні програми ми готуємо спеціальну картку для споживача з підказками. Її можна взяти з собою у магазин та перевірити, чи містять продукти шкідливі консерванти".

Допис by Олексій Душка.