Олексій Душка розповів, як на зйомках "Життя без обману" опинився Бред Пітт

Олексій Душка розповів, як на зйомках "Життя без обману"  опинився Бред Пітт

У новому сезоні ведучий "1+1" збирається ставити експерименти над зірками. 

Поделиться:

Перший випуск нового проекту Олексія Душки "Життя без обману" вийде в ефір вже сьогодні, 2 вересня, о 22:00 на "1+1".

Мета проекту - не просто розповісти про те, наскільки неякісними, а іноді й небезпечними бувають харчові та косметичні продукти, але й пояснити це "на пальцях". Час від часу ведучому допомагатимуть глядачі, які, до речі, й запропонували назву цього проекту. У студії для них також знайшлося місце - їх будуть долучати до участі в експериментах програми.

Гостями  також стануть українські знаменитості. У кожному випуску Олексій допомагатиме селебріті позбутися проблем, які у них, як споживачів, виникають у повсякденному житті. Арсен Мірзоян, наприклад, зловживає бутербродами, а Наталя Гордієнко страждає від шопоголізму.

Щоб наочно продемонструвати, як супермаркети заохочують людей витрачати більше, знімальна група склала для Гордієнко список продуктів і змусила її пересуватися магазином спочатку на сігвеї, а вже потім пішки. Список продуктів був однаковим в обох випадках, проте без сігвея та обмежень у часі, співачка накупила зайвого.

"Обличчям" першого випуску, який присвятили засобам догляду за собою, стане Бред Пітт. Щоправда, на знімальному майданчику він з'явився тільки у вигляді паперової фігури. Виявляється, актор зовсім не користується… милом. Чого ще остерігається голлівудська зірка та як доглядає за собою, глядачі дізнаються сьогодні, о 22:00, на "1+1".