Олена Кравець примножує кількість закоханих українців - "Сніданок з 1+1"

Олена Кравець примножує кількість закоханих українців - "Сніданок з 1+1"

Єдина жінка в акторському колективі "95 Кварталу" знайшла спосіб примножити кількість закоханих людей в Україні.

Поделиться:

Єдина жінка в акторському колективі "95 Кварталу" Олена Кравець знайшла спосіб примножити кількість закоханих людей в Україні. Разом з командою однодумців вона влаштовує романтичний фестиваль "Love is", на якому закохані пари зможуть яскраво відсвяткувати День святого Валентина, а самотні чоловіки та жінки матимуть усі шанси зустріти другу половинку.

Фестиваль відбудеться 14-15 лютого в Києві і на ньому буде атмосфера французської романтики, розказала Олена в ефірі "Сніданку з 1+1".

Місце проведення - музей "Духовні скарби України", що біля Андріївського узвозу. Це багатоповерхова будівля, яка знаменита своїми затишними терасами. Організатори планують облаштувати тераси ліхтарями, лавками і навіть встановити невеличку Ейфелеву вежу.

"На вході ми будемо роздавати половинки сердечок. Це буде такий паззл. Якщо ви прийшли удвох, ваш паззл складеться одразу. А якщо ви поки що є однією половинкою, то можете свою частинку сердечка прикріпити на одяг. І люди, у яких також немає другої частини паззла, будуть бачити, що ви готові. Можливо, навіть будуть якість побачення наосліп!", - відкрила секрет Олена Кравець.

Акторка розказала, що команда, яка проводить фестиваль, є дуже невеликою.

"Ми робимо це тільки тому, що нам дуже хочеться, аби таке свято було у нашому місті. І жодної комерційної мети не ставимо", - підкреслила вона.

Квитки можна придбати вже зараз на сайті ticketforevent.com або, прийшовши на фестиваль, біля входу. Ціна квитка - 100 грн.