Олена Кравець розповіла, чому погодилася позувати у спідній білизні (ФОТО)

Олена Кравець розповіла, чому погодилася позувати у спідній білизні (ФОТО)

Кілька місяців тому прихильники зірки "Квартал 95"  дуже здивувалася, коли  стримана Олена Кравець взяла участь у доволі відвертій фотосесії.

Поделиться:

Кілька місяців тому прихильники зірки "Квартал 95"  дуже здивувалася, коли зазвичай стримана Олена Кравець взяла участь у доволі відвертій фотосесії.

Нещодавно акторка пояснила, чому вона так вчинила:

"Зйомка в білизні була моїм особистим табу. Коли мені запропонували взяти участь у проекті, я одразу собі сказала: "Якою б переконливою не була ця людина, я не погоджуся ні за що!". Але потім усвідомила, що час минає. Ось уже 12 років, як ми у Києві. Мине ще 12 років, а я знову не помічу. Що нічого буде показати онукам та сказати: а бабуся ваша була ого-го! Але потім, коли я помітила знімки, що вийшли, зрозуміла: такі фотосесії потрібні кожній жінці. Тому що зазвичай ми дуже собою незадоволені, хоча причепитися ні до чого". 

За словами Олени, колись вона воювала з власним тілом. Оголошувала війну зайвим кілограмам: дієта, його, спортзал, масаж , лімфодренаж. Критичне ставлення до себе посилював ефект телебачення: екран додає 6-8 зайвих кіло. На щастя, телезірка змогла зупинитися.

"Зараз мені комфортно із собою та своїм тілом. Коли дивлюся у дзеркало, розумію: так, не без претензій, але в цілому – все навіть дуже нічого", - розповіла акторка.