Олена Кравець розповіла про недоліки роботи у чоловічому колективі

Олена Кравець розповіла про недоліки роботи у чоловічому колективі

 За словами телезірки, у такій компанії вона весь час відчуває надійний захист.

Поделиться:

Чарівна Олена Кравець - єдина жінка у складі команди акторів "Квартал 95". Про особливості роботи з чоловіками вони розповіла у межах SHE конгресу. 

За словами телезірки, у такій компанії вона весь час відчуває надійний захист. Проте час від часу їй  доводиться терпіти специфічні нюанси і чоловічі радості.

"У автобусі вони дивляться жахливі фільми, а через 20 хвилин вирубуються. А я чую з усіх боків з динаміків якісь страшні крики: "Мамаааа!", - розповідає Олена. 

Олена Кравець у зв'язку з постійними зйомками змушена особливо пильно стежити за собою. З притаманним їй природним гумором, артистка каже, що помітила неприємну закономірність: камера візуально збільшує її форми, а ось параметри кварталівців-чоловіків - ні!

"Їм не говорять: Вова, а в житті ти вище!". А мені - постійно: "Ми думали, ви така огрядна!" Або "Галю, а вона НЕ Товста!".

Основна частина команди "Кварталу 95" знає один одного з 15 років. Майже все життя! А тому вони вже встигли вивчити звички та особливості один одного. Це допомагає їм створити в колективі теплі, майже родинні стосунки.

Дивіться проект "Вечірній Квартал" щосуботу о 21:20.