Олена Кравець розповіла, як її жорстоко розіграли в "Кварталі"

Олена Кравець розповіла, як її жорстоко розіграли в "Кварталі"

Відомі українські коміки майстерно смішать глядачів, а самі нерідко стають об'єктами дотепів своїх колег

Поделиться:

Відомі українські коміки майстерно смішать глядачів, а самі нерідко стають об'єктами дотепів своїх колег. Так, член журі гумористичного проекту "Ліга сміху" Олена Кравець ніколи не забуде, як її кілька років тому підкололи друзі за студією "Квартал 95".

Про розіграш, після якого серйозно посварилася з командою, спеціально до Дня дурня Олена розповіла kp.ua.

- У колективі я, напевно, найдовірливіша. І цим періодично користуються мої колеги, - розповідає Олена Кравець. - Найяскравіший розіграш був, звичайно, в проекті "Вечірній Київ".

Мені подзвонили наші хлопці і сказали, що ми зі Степаном Казаніним повинні їхати в Білорусь вести свято. Рано вранці за мною заїхала машина, в якій вже були "співучасники": Стьопа, наш адміністратор Мика і водій. Дорогою до кордону Мика передав мені конверт з гонораром, який я поклала в чохол від планшета.

Український кордон ми перетнули без будь-яких перешкод. Прикордонники нас впізнали, навіть не довелося виходити з машини. Проблеми почали виникати на білоруському кордоні, десь у лісі. Нас обшукали і, виявивши незадекларовані гроші, стали погрожувати конфіскацією. Мика спробував залагодити ситуацію за допомогою грошей, але тут же був затриманий за спробу дачі хабара!

Мене відвели вбік і почали розповідати про серйозність ситуації, про наслідки, які нам "світили". Раптом з'явилися два українських прикордонники. Вони спробували залагодити конфлікт з білоруським колегою. Буквально за лічені секунди, не давши мені отямитися, хлопці, взявши мене за руки, побігли в бік українського кордону. І тут за нашими спинами почали лунати постріли і вибухи (як виявилося пізніше, це була піротехніка). Такого жаху і страху я не відчувала ніколи! У якийсь момент мені здалося, що втрачаю свідомість! Після цього розіграшу з хлопцями я не розмовляла кілька днів...

Нагадуємо, вже цієї суботи о 21:00 Олена Кравець разом із іншими членами жюрі оцінюватиме команди гумористів у масштабному проекті "Кварталу 95" "Ліга сміху". Не пропустіть!