Олена Яковлєва перевершила міс Марпл!

Олена Яковлєва перевершила міс Марпл!

На каналі 1+1 стартує прем'єра 8-серійного іронічного детективу "Цікава Варвара", головну роль у якому грає Олена Яковлєва.

Поделиться:

На каналі 1+1 стартує прем'єра 8-серійного іронічного детективу "Цікава Варвара", головну роль у якому грає Олена Яковлєва. Першу серію картини глядачі можуть побачити на каналі 1+1 у понеділок, 28 січня, після ТСН, о 20:15.

Героїня Яковлєвої Варвара Слуцька, колишня вчителька, а нині пенсіонерка, обожнює читати детективи Агати Крісті та всюди пхати свого носа. Варвара Іванівна переїжджає у квартиру свого сина Романа (Андрій Кузичев) і його дружини Олени (Дар'я Волга), щоб допомогти у вихованні онуків Гоші та Лізи.

Одного разу Варвара Іванівна повертається додому й знаходить у ліфті труп сусідки. За справу береться слідчий, сусід і друг пари Слуцьких Іван Болотников (Петро Баранчеєв). Але непосидюча Варвара Іванівна починає своє розслідування. У цьому їй допомагає ще один сусід – пенсіонер і колишній викладач Академії контррозвідки Вязьмін (Віталій Хаєв).

Нестримна енергія, уроджена цікавість разом із делікатністю і, звичайно, досконале знання детективного жанру дозволяє Варварі Іванівні дивитися на злочин трохи під іншим, ніж слідчий, кутом...