"Супермами" розповіли, як подолати життєві труднощі та досягти успіху

"Супермами" розповіли, як подолати життєві труднощі та досягти успіху

Торік ведуча "1+1" презентувала "День Супермам з Ольгою Фреймут".

Поделиться:

Торік ведуча "1+1" презентувала "День Супермам з Ольгою Фреймут".

Його учасницями стали жінки, які, як і Ольга, виховують діток самостійно. В рамках цього проекту героїні отримували безліч корисних порад, які допомогли їм повірити у свої сили, стати щасливими і успішними в особистому та професійному житті.

Мамусі зустрілися з менторами: психологами Марією Фабричовою та Людмилою Фроловою, спеціалістом з лінгвістики Ольгою Габлюк, дієтологом Оленою Коноваленко та експертом з інтернет-бізнесу Ганною Дегтярьовою

"Самотність тільки тоді фатальна, коли хронічна. А так цей стан мені особисто багато дав: це ж можливість стати стильною та відповідальною. Самотні мами теж різні бувають… Хтось постійно нарікає, озлоблюється, а від цього втрачає привабливість. Хтось перетворює самотність на стимул. У нашому суспільстві статус "самотня мама" має здебільшого неприємний присмак. Цю проблему зазвичай замовчують, як ганебну. Я хочу допомогти дівчатам подивитися на такий стан з іншого ракурсу. Усвідомити, що як тільки вони захочуть, це явищестане тимчасовим. Я буду їм допомагати. Я хочу стати другом і поділитися з ними власним досвідом. Окрилити приємнимиі корисними знайомствами, дати практичні поради. Цей захід покликаний відновити у самостійної мами самооцінку і допомогти їй знайти мету. Бо людина без мети тиняється беззмістовно все життя", – відзначає Ольга Фреймут.

У новому номері журналу "Единственная" вийшов матеріал з історіями трьох "Супермам", яким вдалося досягати чогось у житті та виховивати своїх дітей без чоловічого плеча.