Ольга Фреймут: "Дякую долі за можливість зробити Ґрейс Келлі ближчою українцям"

Ольга Фреймут: "Дякую долі за можливість зробити Ґрейс Келлі ближчою українцям"

Днями в одному зі столичних кінотеатрів відбувся допрем'єрний показ стрічки "Принцеса Монако". 

Поделиться:

Днями в одному зі столичних кінотеатрів відбувся допрем'єрний показ стрічки "Принцеса Монако". Біографічний фільм про легендарну акторку Ґрейс Келлі українським глядачам презентувала Ольга Фреймут, яка озвучила головну героїню. Ведуча "1+1" зізналася: стати голосом принцеси – для неї велика честь.

"Я дякую долі, що надала мені можливість зробити Ґрейс Келлі ближчою українцям. Це велике щастя!" - сказала Ольга.

Стрічка, яку презентувала Фреймут, розповідає історію неймовірної красуні, улюбленої акторки режисера Альфреда Хічкока Ґрейс Келлі. Біля її ніг був Голлівуд, але заради благородного князя з Монако вона пожертвувала і славою, і кар'єрою. Ця жінка була чудовою мамою, але ніколи не належала чоловікам.

Ведуча "1+1" запевнила: фільм про людину, яка обожнювала свободу й ніколи не падала духом – знаковий у контексті подій, що нині відбуваються.

"Ґрейс Келлі в житті України символізує зміни на краще й означає, що ми справді на дорозі чогось величного. Я всім нам бажаю миру! І нехай усмішка принцеси Монако стане для нас оберегом", - звернулася до глядачів Фреймут.

Привітати акторку дубляжу й переглянути стрічку прийшли гендиректор "1+1" Олександр Ткаченко, ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров, Жанна Бадоєва, співачка Анна Завальська, екс-учасники "Голосу країни" Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, дизайнер Андре Тан та інші зіркові гості.

 "Я хочу, щоб українці полюбили Ґрейс так само, як люблю її я", - висловила сподівання Ольга.

Нагадаємо, що фільм "Принцеса Монако" став відкриттям Каннського фестивалю цього року. Всеукраїнська прем'єра стрічки відбудеться уже 12 червня.

Жанр: драма, біографія. Режисер: Олів'є Даан. Сценарист: Араш Амель. Продюсер: Араш Амель, П'єр Анж Ле Пожам. Виконавці головних ролей: Ніколь Кідман, Тім Рот.