Ольга Фреймут із донькою Златою святкуватиме Великдень в Шотландії

Ольга Фреймут із донькою Златою святкуватиме Великдень в Шотландії

Ведуча "Голосу країни" розповіла про сімейні традиції святкування Пасхи

Поделиться:

Не таємниця, що загальноприйняті традиції святкування Великодня чи не кожна сім'я поєднує із власними родинними ритуалами. Так, ведуча "Голосу країни" Ольга Фреймут зізналася, що із самого дитинства Пасха була для нею можливістю оновити гардероб.

"Перед святом мама одягала нас трьох, тата й себе в обнови. Ми приходили до церки як герої fashion story. І цю традицію – купувати щось нове до цього свята – я зберегла", - розповіла Ольга kp.ua і додала, що цього року Великдень святкуватиме не в Україні.

"Моя донька Злата – шотландка. Тому на Пасху ми полетимо до Шотландії, до її бабусі Морін і дідуся Роберта. Влаштовувати пишні застілля там не годиться. Зате вони по всьому будинку ховають шоколадні яйця. І ось збираються Злата, її сестра, брати, інші діти і починають ці яйця шукати: хто більше знайшов, то й і переміг", - розповіла Фреймут.

Уже цієї неділі Ольга разом з мільйонами глядачів "Голосу країни. Перезавантаження" стане свідком другого раунду вокальних боїв. Не пропустіть запеклу боротьбу за право бути частиною співочого шоу 20-го квітня о 21.00 на "1+1"