Ольга Фреймут: "Ми знайшли голос Фредді Мерк'юрі та українську Адель"

Ольга Фреймут: "Ми знайшли голос Фредді Мерк'юрі та українську Адель"

У неділю, о 21.00 на телеканалі 1+1 вийде другий епізод шоу "Голос країни. Перезавантаження". Попереду ще 5 епізодів "сліпих прослуховувань" та багато унікальних голосів

Поделиться:

У неділю, о 21.00 на телеканалі 1+1 вийде другий епізод шоу "Голос країни. Перезавантаження". Попереду ще 5 епізодів "сліпих прослуховувань" та багато унікальних голосів, а в команді у Ані Лорак вже 4 підопічних. Тамара Гвердцителі та Сергій Лазарєв відібрали по двоє. Зате Святослав Вакарчук в другому епізоді може ні в чому собі не відмовляти і сміливо натискати на червону кнопку - в його команді поки немає жодного учасника.

Тим часом, ведуча Ольга Фреймут впевнена, що вона знайшла Голос країни, і він серед учасників другої програми. Під час одного з виступів телеведуча не змогла стримати сліз.

Серед відкриттів другого епізоду унікальний учасник, діапазон голосу якого можна порівняти з вокалом Фредді Мерк'юр.

"Не хочу порівнянь з Мерк'юрі. Я прийшов на проект, щоб проявити себе і свій талант, якщо він є ", - каже вокаліст.

Крім того, одну з учасниць другої програми за лаштунками прозвали "української Адель".

Сергій Лазарєв зустріне на проекті свою копію. Один з учасників зізнався, що прийшов до конкретного тренера, Сергія Лазарєва, з яким його порівнюють всі знайомі. "Ви насправді дуже схожі", - підтвердив Святослав Вакарчук.

Сергій Лазарєв вже запам'ятався телеглядачам живою реакцією на події. У наступній програмі він продовжить натискати на червону кнопку різними частинами тіла, і навіть виконає акробатичні трюки. Голос однієї з учасниць другої програми змусив Сергія Лазарєва натиснути на кнопку ногою. "Я закохався!", - зізнався тренер. На думку Святослава Вакарчука, Сергій Лазарєв закохується на проекті занадто часто, немов у шоу  "Шукаю наречену". 

Після того, як в першій програмі сильних учасників забирали інші тренери, Святослав Вакарчук вирішив бути більш наполегливим. "Якщо ви не підете в мою команду, я покидаю проект", - сказав він одному з вокалістів. Чий голос змусив легенду української сцени вдатися до шантажу - дізнаємося в неділю.