Інспектор Фреймут презентувала фанатам найяскравіші моменти нового шоу

Інспектор Фреймут презентувала фанатам найяскравіші моменти нового шоу

Ведуча авторського проекту зустрілася зі своїми найвідданішими фанами – людьми, яким присвячує кожен знімальний день. 

Поделиться:

3 вересня о 22:30 на каналі "1+1" стартує проект "Інспектор Фреймут". Але ще до телевізійної прем'єри Ольга Фреймут особисто презентувала найяскравіші моменти нового шоу своїм фанатам.

Фан-зустріч відбулася у четвер, 14 серпня, у київському кінотеатрі "Оскар" (ТРЦ "Гулівер"). Поспілкуватися з улюбленою ведучою та першими побачити трейлер її нового проекту приїхали прихильники з усієї України.

Ольга Фреймут познайомила фанів зі своєю командою і нагородила найдавніших прихильників спеціальною відзнакою. Особливі відзнаки та подарунки отримали її найпалкіші прихильники – Артур Кондратов, Стас Борисенко та юний Сергій Попов - найдавніший прихильник та адміністратор її фан-сторінок в соцмережах.

"П'ять років тому в мене народилася мрія познайомитися з вами, - зізнався Сергій.  І сьогодні, у мій день народження, найзаповітніше здійснилося".

Розчулені теплою зустріччю, прихильники дарували Олі багато квітів, солодощів, м'які іграшки і навіть картини.

"Оля завжди була для мене прикладом. Найбільше я ціную Олю за її сміливість, принциповість та яскраву індивідуальність.  Мрію бути схожою на неї, тому планую пов'язати життя з журналістикою", - розповіла Дарина Пуховська, яка протягом років мріяла про зустріч із Фреймут.

Фан-зустріч пройшла дружній та невимушеній атмосфері, а прихильники Олі були у захваті від відвертого спілкування з улюбленою ведучою.

Нагадаємо, авторський проект "Інспектор Фреймут"  стартує 3 вересня о 22:30 на каналі "1+1" у форматі реаліті-шоу.  "Інспектор Фреймут"  матиме народний характер: ведуча разом з командою керуватимуться думкою глядачів каналу "1+1" та їхніми побажаннями щодо інспекцій закладів громадського харчування. Девіз "Інспектора Фреймут"  - перевірка на совість.

За новинами програми "Інспектор Фреймут" стежте у офіційних групах проекту в соціальних мережах:

https://vk.com/inspector.freimut

https://www.facebook.com/inspector.freimut

http://odnoklassniki.ru/group/53226593124478