Ольга Фреймут прикрасила обкладинку "Теленедели"

Ольга Фреймут прикрасила обкладинку "Теленедели"

В ексклюзивному інтерв'ю "Теленеделе"ведуча  розповіла, що сниться їй ночами

Поделиться:

Ведуча проекту "Інспектор Фреймут", а також зіркова наставниця шоу "Маленькі гіганти" на телеканалі "1+1" в ексклюзивному інтерв'ю "Теленеделе" розповіла, що сниться їй ночами:

"Інспектор" мене хвилює і навіть сниться ночами! У новому сезоні ми заглиблюємось в соціальні проблеми все більше. Іноді відчуття безвиході я несу додому... - ділиться телеведуча. - На щастя, є й радісні моменти. Ми потрапили в пологові будинки, де виходжують недоношених діток. Уявляєте, я тримала в руках хлопчика вагою 1 кілограм! І бачила чудо- лікарів, які вміють виходжувати крихіток вагою 450 грамів! Такого немає ніде у світі".

Нагадаємо, у новому сезоні "Інспектора Фреймут", який стартує на "1+1" вже цієї осені, ведуча побуває з перевірками як у вже традиційних, так і в нових найбільш цікавих для глядачів місцях: супермаркетах, школах, дитячих садках і пологових будинках. А також перевірить транспортну інфраструктуру різних міст України, включаючи парковки.

На даний момент Ольга є ще й наставницею цілої дитячої команди в проекті "Маленькі гіганти". Телеведуча зізналася, що під час спілкування з маленькими талантами, в неї говорить не строгий викладач, а мама:

"Коли дітки підбігають, засмучені, обіймають і шукають підтримки, відчуваю себе мамою. Вони такі маленькі ... Дивляться на мене, як на фею, і думають, що я зараз підійду до Горбунову і скажу: "Агов, Юра, постав вищий бал моїм підопічним!". Але я їм допомагаю тільки своїм теплом і любов'ю".

В інтерв'ю Фреймут зізналася, що її дочка Злата росте дуже самостійної дівчинкою, а також поділилася своїм секретом виховання:
"Треба давати більше свободи. Сучасні діти дуже самостійні - за ними не треба ходити, як квочка, вони дуже незалежні і самі можуть подбати про себе. - каже Ольга. - Єдине, Злата дуже ревнує мене до моїх відряджень. Так що влітку в Америку ми вирішили полетіти удвох. По суті, цей місячний відпочинок був моїм подарунком їй на день народження - донька дуже дано мріяла побувати в Штатах! Це була дивовижна поїздка: ми тільки удвох і могли спілкуватися, скільки нам хочеться!".

 
Новий сезон "Інспектора Фреймут" скоро на "1+1"

"Іспектор Фреймут" перевірить на совість нові сенсаційні місця злочинів. Скоро на "1+1"

Posted by Інспектор Фреймут on 20 октября 2015 г.

Нагадаємо, інспекції пологових будинків, супермаркетів, шкіл, дитячих садочків у різних куточках України можна буде побачити в новому третьому сезоні "Інспектора Фреймут" , який стартує на "1+1" вже цієї осені.