Ольга Фреймут розповіла "Отдохни" про коханого чоловіка

Ольга Фреймут розповіла "Отдохни" про коханого чоловіка

Ведуча програми "Інспектор Фреймут" на телеканалі "1+1" поділилася з виданням секретами закулісся проекту, а також подробицями особистого життя та виховання доньки Злати.

Поделиться:

Ведуча програми "Інспектор Фреймут" на телеканалі "1+1" поділилася з виданням секретами закулісся проекту, а також подробицями особистого життя та виховання доньки Злати. Також Фреймут розповіла, чому розширила межі своїх перевірок, зробивши проект більш соціальним.

"Рекордно високі рейтинги проекту довели, що теми, які ми зачіпаємо у другому сезоні, актуальні. Зізнаюсь, програма виснажує її творців, потребує багато зусиль і від мене. Але як зупинитися, якщо деякі підприємства навіть санстанція перевірити не може?" - ділиться враженнями телеведуча.

До речі, виявилось, що якщо в роботі ведуча не іде ні на які компроміси, то в коханні готова на великі поступки. Ольга відверто поділилася з читачками "Отдохни" подробицями особистого життя: "Той, кого я кохаю, дуже романтичний".

Також головний "інспектор" країни зізналася, що хотіла б знову одружитися та ще раз стати мамою: "Мрію про заміський будинок, але удвох зі Златою нам у ньому може бути самотньо".

У свіжому номері "Отдохни" читачки також дізнаються, чи сувора Ольга Фреймут мама, які свої риси характеру впізнає у доньці Златі, чи любить прибирати у своїй квартирі та як часто бачиться з рідними.

Нагадаємо, програму "Інспектор Фреймут" можна подивитись на телеканалі "1+1" щосереди о 22:00.