Ольга Фреймут розповіла, які провокації готує в "Новому Інспекторі Фреймут"

Ольга Фреймут розповіла, які провокації готує в  "Новому Інспекторі Фреймут"

У соцмережах вже з'явилися перші відеоматеріали свідків нових інспекцій. 

Поделиться:

Знімальна група проекту "Новий Інспектор Фреймут" розпочала роботу над третім сезоном програми. Традиційно, з кожним сезоном проект розширює спектр інспекцій і пропонує глядачам наболілі теми для обговорення.

У соцмережах вже з'явилися перші фото - і відеоматеріали свідків нових інспекцій. Резонанс в Інтернеті викликав візит Ольги Фреймут у містечко дитячих професій KidsWill в торговому центрі "Арт-молл".

На відеоматеріалах видно, як підліток близько години сидить на території дитячого містечка з алкогольним напоєм у руках, але охорона ніяк на це не реагує.

"Мета провокації, яку провела наша команда на території містечка дитячих професій KidsWill, полягала не у тому, щоб неповнолітня дитина принесла алкогольний напій на територію дитячого розважального центру, а в тому, щоб побачити, як швидко охорона відреагує на дії маленького відвідувача. Протягом години дитина відкрито сиділа з пляшкою з-під пива у руках, але жоден охоронець не підійшов. Мета цього експерименту - виявити недбалість охорони дитячого розважального центру, який позиціонує себе, як безпечне місце для дітей. На жаль, є факт недбалості. Проект "Інспектор Фреймут" використовує під час інспекцій провокації, таємних покупців і таємних агентів – це не є прихованою інформацією. Адже іноді тільки таким шляхом можна встановити істину", - заявила ведуча Ольга Фреймут.

Подробиці цієї перевірки телеглядачі побачать вже восени у  "Новому Інспекторі Фреймут".