Ольга Фреймут розповіла, чому насправді вирішила перевірити лікарні

Ольга Фреймут розповіла, чому насправді вирішила перевірити лікарні

У центрі уваги опиниться відома київська Лікарня швидкої допомоги (у народі – просто ЛШД).

Поделиться:

Цієї весни щосереди ми вже бачили "інспекції" супермаркетів, шкіл, магазинів одягу та навіть експеримент з кліннінгу у квартирі ведучої Ольги Фреймут. У травні на глядачів "1+1" чекає перевірка медичних закладів. У центрі уваги опиниться відома київська Лікарня швидкої допомоги (у народі – просто ЛШД).

Перш ніж вирушити на "інспекцію", знімальна група вирішила провести експеримент. За задумом, Ольга зображала дівчину, якій стало зле і яка втратила свідомість просто посеред вулиці. Знімальну групу цікавила реакція перехожих.

"Ми спеціально вдалися до такого експерименту, щоб люди побачили себе, мов у дзеркалі. Мене мама з дитинства вчила: відразу ж телефонувати до швидкої, якщо бачиш людину, що лежить на землі. Під час експерименту я одним оком підглядала, як повз мене проходять тінейджерські кросівки, модні туфельки..." - розповідає Ольга.

У ведучої були й особисті причини провести перевірку. Донька Ольги Злата мріє про професію лікаря, а влітку сім'я Фреймут могла не довезти бабусю до лікарні через сильну тряску в старій кареті швидкої допомоги.

"Цього літа моя сім'я ледь не втратила бабусю Світлану Рейнгольдівну. Ми з мамою, сестрою та Златою не виходили з лікарень. Тоді я й пообіцяла собі, як тільки з'явиться можливість, - відразу покажу в програмі всі реалії нашої медицини".

Чи пройшли перехожі тест на байдужість, стане відомо вже у травні. Більше про візит команди проекту до клініки читайте на сайті "КП".