На Ольгу Фреймут чекає весілля

На Ольгу Фреймут чекає весілля

Сьогодні, 3 червня, канал "1+1" показав заключний епізод другого сезону програми "Інспектор Фреймут", присвячений літньому дозвіллю.

Поделиться:

Сьогодні, 3 червня, канал "1+1" показав заключний епізод другого сезону програми "Інспектор Фреймут", присвячений літньому дозвіллю.

Щоб перевірити, чи можна довіряти вітчизняному бюджетному відпочинку, Ольга Фреймут разом із мандрівником-екстремалом та ведучим "Світу навиворіт" Дмитром Комаровим вирушила у карпатський приватний готель, придбавши найдешевший тур на двох.

Драгобрат – найбільш високогірний український гірськолижний курорт, де ведучі сподівалися покататися на лижах. Але туристична агенція не попередила мандрівників, що сезон завершився, а на трасах навіть бугелі демонтували.

"Якщо ти дівчина, і в тебе дитина - такий відпочинок не зовсім комфортний. Небезпечний номер у готелі "Оріан" - на балкон краще не виходити. На кухні немає продуктів, а м'ясо, яке я знайшла, буле заморожене, і мені здається, що вони лежить там з минулого сезону. Нехай ми з Дімою і зблизилися, але на лижах не покаталися. Я не раджу цей готель ні друзям, ні ворогам", - підводить підсумки інспекції ведуча. 

Далі Ольга та Дмитро вирушили в село Верхній Ясенів, де їх зустрітив мольфар Орест. Карпатський віщун, поглянувши на руку Ольги Фреймут, сказав, що у ведучої в житті буде два шлюби.

Також "Інспектор Фреймут" провів "інспекцію" найпопулярнішого напрямку серед українців – Туреччини. Уперше за історію українського телебачення була перевірена кухня одного з найдорожчих п'ятизіркових готелів на турецькому узбережжі.

Як суттєво зекономити бюджет, але при цьому відпочити в гарному готелі, дивіться у новому випуску "Інспектора Фреймут".