"Операція Краса" стартує 19 травня

"Операція Краса" стартує  19 травня

Сьогодні, 14 травня, в ресторані "САД" відбулася презентація нового реаліті-шоу каналу "1+1" "Операція Краса".

Поделиться:

Сьогодні, 14 травня, в ресторані "САД" відбулася презентація нового реаліті-шоу каналу "1+1" "Операція Краса".

Під час презентації журналісти змогли особисто поспілкуватися з героїнею першої програми Ларисою Плеско, яка зізналася, що участь в проекті стала для неї справжнім чудом, якого вона чекала протягом довгих років. "Участь в проекті стала для мене кроком у нове життя, тепер я хочу показувати своє обличчя, хочу посміхатися, сміятися, знайомитися з новими людьми. Сьогодні я впевнена в собі, щаслива жінка! "- Не приховувала своїх емоцій Лариса.

На презентацію спеціально прилетіли лікарі з іспанської клініки Clínica Mediterrània, де проходила курс Лариса - пластичний хірург Іван Маньєро і стоматолог Хуан Отран. За словами Івана Маньєро, історія Лариси глибоко вразила його: "Коли мені представили Ларису, я побачив перед собою втомлену й глибоко нещасну жінку. Я поставив перед собою завдання зробити з неї щасливу людину, якою вона колись була, і, судячи з результату, наша команда впоралася на всі 100% ".

Хуан Отран зазначив, що випадок Лариси став для нього професійним викликом: "Лариса запалила в мені азарт, мені було дуже цікаво спробувати з нею свої сили і, скажу чесно, результати перевершили всі наші очікування".

Нагадаємо, реаліті-шоу "Операція Краса" - українська версія всесвітньо відомого телевізійного формату "Extreme Makeover". Програма покаже неймовірні перевтілення людей, які поставили на собі хрест через невдалу зовнішності. Кожен герой нового проекту "1+1" близько 2 місяців провів у кращих клініках пластичної хірургії (Іспанія, Німеччина та Ізраїль), щоб повернутися до своїх близьких зовсім іншою людиною - як зовні, так і внутрішньо.

Героїнею першої програми стане 47-річна Лариса Плеско. 20 років тому Лариса пережила рак щитовидної залози. Агресивна протиракова терапія залишила незгладимі сліди на зовнішності жінки: глибокі зморшки, проблеми з зубами і потворний шрам на шиї, якого Лариса соромилася найбільше. Два місяці, проведені в одній з кращої клінік Іспанії - Clínica Mediterrània, змінили героїню до невпізнанності. Тепер Лариса готова почати нове життя!

Не пропустіть неймовірні перевтілення учасників шоу "Операція Краса" - з 19 травня в 20:00 на телеканалі 1+1!