Опитування: який новий серіал на “1+1 Україна” вам подобається найбільше

Який ваш улюблений серіал на 1+1 Україна – опитування

Голосуйте за свій улюблений новий серіал на телеканалі “1+1 Україна”.

Поделиться:

poll_content_982

 

Цього місяця, у лютому на телеканалі “1+1 Україна" відбулася прем’єра 3 українських серіалів:

1. “Мольфар”: з понеділка по п’ятницю о 14:00

Серіал розповідає про моменти, коли зникає межа між реальністю та потойбіччям, і люди звертаються по допомогу до Мольфара. Він знає всі відповіді, але тільки дає підказки, що приведуть до істини. Він мешкає у віддаленому будинку, розташованому біля озера. До нього приходять люди, які опинившись у важкій ситуації та не змогли самостійно знайти вихід.  

2. “Ловець снів”: з понеділка по п’ятницю о 16:00

У новому проєкті “Ловець снів” головний герой виступає посередником між світом снів та реальним життям, допомагаючи людям зрозуміти себе та передивитись своє світосприйняття. Ще в ранньому віці Назар Лютий не зміг розгадати значення своїх снів і врятувати батьків від загибелі. Тепер він майже не спить і вислуховує історії своїх пацієнтів, намагаючись допомогти їм розшифрувати сенс снів та вирішити проблеми. 

3. “Ціна втечі”: з понеділка по четвер о 20:30

У серіалі розповідається історія сироти Марти, яка більш за все мріє знайти своє щастя, затишок, рідних та головне – кохання. З дитинства Марта жила у прийомних батьків, а про свою біологічну родину нічого не знала. Її єдиною опорою і надією стала вчителька, яку Марта вважала своїм янголом-охоронцем. Коли проти волі Марти прийомні батьки вирішили видати її заміж за некоханого чоловіка, вона зважується на втечу. Цей сміливий крок стає для дівчини можливістю розпочати нове життя. Проте, вона ще не знає, що цей шлях наповнений неочікуваними подіями, труднощами та випробуваннями.

Новости по теме