Організатори фестивалю "Три дні в саду" вигадали, як рятувати гостей від дощу

Організатори фестивалю "Три дні в саду" вигадали, як рятувати гостей від дощу

У ботсаду ім. Гришка, де проходитиме фестиваль, встановлять намети, а гостям роздаватимуть дощовики. 

Поделиться:

Один з найочікуваніших еко-фестивалей "Три дні в саду" відбудеться попри будь-які погодні умови. Зокрема, організатори заходу попіклувалися про гостей у випадку, якщо раптово піде дощ. Про це повідомляє сайт ТСН.

"По-перше, головні зони фестивалю - дизайн та фуд маркет, знаходяться під навісами і навіть у випадку зливи гості зможуть спокійно ними пересуватися. По-друге, ми подбаємо про дощовики для всіх гостей на вході в фестивальну зону. Крім того, радимо захопити з собою парасольки, гумові чоботи і одягнутися по-європейськи багатошарово!" - зауважили організатори фестивалю.

Зазначимо, що зірки каналу 1+1 Катя Осадча та Євген Кошовий стануть гостями студії "Сніданку з 1+1"на фестивалі "Три дня в саду". Усі три дні ведучі "Сніданок з 1+1" у своїй зоні прийматимуть зіркових гостей на патріотичному жовто-блакитному дивані від українського бренду Gagarin.

Ведучі Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Анатолій Анатоліч і Марина Леончук не тільки зустрінуться зі своїми глядачами, а й порадують гостей фестивалю подарунками - теплими білими чашками від "Сніданок з 1+1" і Wannabe Décor.

Всі бажаючі можуть написати Руслану Сенічкіну рецепти страв з полуницею і залишити їх у спеціальному ящику. Руслан обере найкращі рецепти і приготує ласощі у кулінарній рубриці "Правильний сніданок" на Святі першої полуниці, яке відбудеться 31 травня в парку "Феофанія".

Нагадаємо, "Сніданок з 1+1 " візьме участь у фестивалі "Три дня в саду", який відбудеться з 16 по 18 травня в Ботанічному саду ім. Гришка. Захід організовує актриса"Кварталу-95" Олена Кравець та творча група "ПРОСТО-в-МЕСТЕ".