Чим зірка серіалу "Просто Марія" розчулила Катю Осадчу?

Чим зірка серіалу "Просто Марія" розчулила Катю Осадчу?

Ведучу "Світського життя" вразила Вікторія Руффо

Поделиться:

За десять років існування "Світського життя" ведуча програми Катя Осадча приголомшувала знаменитостей незручними питаннями й знаннями подробиць їхнього особистого життя. Проте нерідко й зіркам вдавалося вражати Катю.

До прикладу, виконавиця головної ролі в серіалі "Просто Марія" Вікторією Руффо шокувала Осадчу неймовірною душевністю і людяністю. Інтерв'ю з цією відомою та улюбленою у всьому світі жінкою Катя навіть назвала найсентиментальнішим у своїй кар'єрі.

"Щоби побачитися з Вікторією Руффо, наша знімальна група перетнула океан і вирушила до Мехіко. Я побоювалася, що не впізнаю зірку "телемила", адже з часу зйомок "Просто Марії" минуло 20 років! Але Вікторія зовсім не змінилася.

Ми швидко знайшли спільну мову. Задушевна розмова продовжився в ресторані. Актриса згадала свій приїзд в Радянський Союз, як вона подарувала горілку Горбачову. Я слухала її і думала: це просто фантастика! Сиджу з телеперсонажем із мого дитинства, який, як мені колись здавалося, взагалі з іншої планети, і ми по-дружньому теревенимо за чаркою текіли ..." - Розповіла Осадча в інтерв'ю "Теленеделе".

Нагадаємо, нещодавно програма "Світське життя" відзначила десятиріччя. Ювілейний випуск можна подивитися тут.